C7 v25.07 Oldu, Qt Düzeldi, Ovi Çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
C7 v25.07 Oldu, Qt Düzeldi, Ovi Çalışmıyor
Arkadaşlar konu başlığında da dediğim gibi, Ovi'nin açılamama sorunu Qt'ye bağlanıyordu..v25 ile Qt tamamen halloldu deniyor..Madem öyle neden benim Ovi hâlâ açıldığı zaman yeşil ekranda kalıyor, sonra kapanıyor..Çözüm felan yok

kazım61061

kazım61061

Üye
arkadasım ben n8 kullanıcısıyım oncelıkle aynı probelem bedede vardı ne yaptıysam acmadım en sonunda tuttum flash attım tele hersey duzeldııı...ama sen flash atmak ıstemıyosan forumda symbıan 3 genek ovı sorunu cozuldu tesekuler cıhan abskan dıye bı konu var orda galıba kesın cozumu varmıs bı den ıstıyosan..http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...u-tesekkurler-baskancihan-467878.html..burdan bakalılırsı belkı olur..ayrıca ..gecmıs olsun

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım ben n8 kullanıcısıyım oncelıkle aynı probelem bedede vardı ne yaptıysam acmadım en sonunda tuttum flash attım tele hersey duzeldııı...ama sen flash atmak ıstemıyosan forumda symbıan 3 genek ovı sorunu cozuldu tesekuler cıhan abskan dıye bı konu var orda galıba kesın cozumu varmıs bı den ıstıyosan..http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...u-tesekkurler-baskancihan-467878.html..burdan bakalılırsı belkı olur..ayrıca ..gecmıs olsun
Kardeş zaten telefona flash atmadan 25.versiyona yükselemem ki, o konuyu okumuştum, anna çıkmadan önceki çözümler aşağı yukarı, genede bi göz atarım tekrar

ciwan__47

ciwan__47

Üye
bende de aynı sorun war.... daha once girebiliyordum ama birden uygulamaları kurmada hata vermeye basladı bende oviyi kaldırıp tekrar kurdum ama bu sfer de yeşil ekranda kalıyor... hiç açılmıyo dakikalarca oyle beklliyor...

SilentOne

SilentOne

Üye
flash sart sana

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş yukarıda da aynı cevabı vermişim zaten, flash atmadan yeni versiyona nasıl geçmem mümkün olsun..v25'e geçtikten sonra bi sorundan dolayı attım ben zaten tekrar tekrar..Sadece flash kurduktan sonra eski ayarları yapmak için backup yapıyorum..Olursa ondan olabilir, sen direk flash lazım diyerek hiç yardımcı olmuyorsun haberin olsun da

----------Eklendi @ 12:09:43 ---------- Yazıldı @ 12:06:50 ----------

bende de aynı sorun war.... daha once girebiliyordum ama birden uygulamaları kurmada hata vermeye basladı bende oviyi kaldırıp tekrar kurdum ama bu sfer de yeşil ekranda kalıyor... hiç açılmıyo dakikalarca oyle beklliyor...
Birader bende ovi installer yeni sürümü var ama kurmak istediğim zaman yüzde yüze kadar gelen yükleme sonunda yükleme başarısız hatası veriyor..Program ekle kaldır dan silinmiyor

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yokmu benim soruna bir çözüm yaa, Ovi ile ilgili tüm çözüm yollarını denedim ve hâlâ sonuç hüsran !

nameste108

Üye
bende de ovi açılmıyordu hard format attım, oviden yana sıkıntı yok, hard format attıktan sonra ovi ve map silindi ardından anna güncellemelerini yaptım tel.den geri geldi ve dediğim gibi sorun çözülmüş oldu.

hizan

hizan

Üye
bende de ovi açılmıyordu hard format attım, oviden yana sıkıntı yok, hard format attıktan sonra ovi ve map silindi ardından anna güncellemelerini yaptım tel.den geri geldi ve dediğim gibi sorun çözülmüş oldu.

istediğiniz cvb burada. arkadaş benden önce cvb'ı yazmış.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi

Hard Format attım olmadı, daha sonra Soft Format (*#7370#) yaptım..Daha sonra SW Güncelleme'den tarattım ve Ovi Suite indirdim, şuan çalışıyor..Çözüm önerin için çok sağolasın !

emre2574

emre2574

Üye
25.07de baska ne gıbı sorunlar var sarj sorunu duzelmıs mı?

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Şarj da nasıl bi sorun vardı ki önceden ? Benim güç tüketiminde dikkatimi çeken şey aşırı ısınma..3G moduna internet kullandığım zaman telofon kamera çevresinde aşırı ısınma yapıyor..Kaç kez güncelleme oldu hâlâ aynı sıkıntı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt