c7 şarjdayken dokunmatik sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msy2017

msy2017

Üye
ben daha önce c7 de hiç böyle sorun yaşamadım hızlı,yavaş şarj aletleri ile usb ile şarj edebiliyorum sorunsuz sizin cihazlar sorunlu olmalı

h!do

Üye
benim dokunmatik sorunum sürekli arkadaşlar c7 kullanıyorum arada dokunmatik tak gidiyor ekranı yandan kapatıp açınca düzeliyor cok sıkıldım bu durumdan sorun ne olabilir ?

umutku123

Üye
Allah allah bende 2 tane nokia c7 var , ikisinde de böyle bir sorun yok . Bence seninyüklediğin program , cfw v.b şeylerle alakalı bu sorun.

emreli01

emreli01

Üye
benim dokunmatik sorunum sürekli arkadaşlar c7 kullanıyorum arada dokunmatik tak gidiyor ekranı yandan kapatıp açınca düzeliyor cok sıkıldım bu durumdan sorun ne olabilir ?

aynı sorun bende var galiba genelinde oluyor

xatar_zaza

xatar_zaza

Üye
Arkadaşlar benim c6-01 de aynı sorun var. Yan ürün şarj kullandım dokunmatik allaha emanet. Kılıfı da jelatini de çıkardım sorun düzeldi , Kılıfı tekrar taktım sorun devam ediyordu . Usb şarj taktım orjinaldi düzeldi :) gittim orjinal şarj aldım şimdi problem yok :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dokunmatik ve ekran donanımsal arızalarda da yapar..bu şikayet ile servise de götüreblirsiniz garantisi bitmeden.

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
benim c7 dede aynı sorun var ama sol tarafta brz zedelenme var :D o yüzden göndermiyorum :D

emreli01

emreli01

Üye
dokunmatik ve ekran donanımsal arızalarda da yapar..bu şikayet ile servise de götüreblirsiniz garantisi bitmeden.

artık öyle bir servis haliki tel i verdiğimizde bir ay i tamamlıyorlar insan garantiye vermeye çekiniyor :)

AsaRTy

AsaRTy

Üye
Orjinal Şarj Aleti İle Şarz Edin !

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
1 ay olmasa bile 1 -2 hafta kafadan gidiyor zaten :D

Grand63

Grand63

Üye
bendede oluyordu bence sarj aletinden kaynaklanıyor.

artar

artar

Üye
şarj makinesin dostum ben de de aynı şey oldu ben şarj maskinesini değiştirdim düzeldi

memolim83

memolim83

Üye
iphonlarda da böyleydi şarj aletinden olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt