c7 şarjdayken dokunmatik sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
c7 şarjdayken dokunmatik sorunu
Tel. Şarjdayken dokunmatiği takılıyor fakat arka koruma kılıfını çıkardığımda sorun düzeliyor ne alaka :)

catdog136

catdog136

Üye
aynı sorun bendede var, garantiye verdim çözemediler..

ergene123

Üye
Bende şöyle bi sorun var orjinal şarj aleti değilde dandik bi alet ile şarja taktiğimda bu sorunu veriyor büyük bi ihtimal elektirik akımı ile ilgili şarj girişinde oluşan kaçak yüzünden işlev görmüyor dokunmatik.

hidayet02

hidayet02

Üye
Aynı Soruna Benzer Bir Sorunum Var. Yatmadan Önce Teli Şarza Takarım Sabah Uynıncaya Kadar... Kalktığımda Telefon En Az 1 Saat Dokunmatiği Çalışmıyor, Restart Atıyorum Biraz Çalışır Gibi Oluyor Sonra Tekrar Çalışmıyor. Belli Bir Zaman Geçincede Düzeliyor.

Aşağı Yukarı Herkeste Bu Sorun Olduğuna Göre Sebebi Hikmeti Hala Bulunamaması İlginç:s

Çabucak Sorun Çözülür İnşallah.

İyi Forumlar...

msy2017

msy2017

Üye
ben de c7 kullanıyorum ama hiç böyle sorunlar yaşamadım allaha şükür şarjda veya çektikten sonra hiç farketmiyor dokunmatikte sorun görmedim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
servise bu sebep yüzünden dokunmatik ve ekran değişimi istediğinizi söyleyin garantiden değiştirmeleri lazım.hatta inandırıcı olması için bir video çekin telefonun o hali ile.ona da birşey diyemezler herhalde :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Orjinal sarj aleti kullan. Sarj aleti yuzunden yapiyor. AC-8E veya AC-15E kullan. Orjinal oldugundan emin ol.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
catdog136

catdog136

Üye
orjinal 4 şarj aleti, 1 tane çin malı şarj patlattım hemde farklı şehirlerde.. Orjinaldede çin malında da ekran dokunmatiği bozuluyor, garantiye verdim tüm ekran değişti, şarj girişine bakıldı ama halen devam ediyor sorun.. Bu c7de kronik sanırım.. Sebebi cfwler de olabilir..

- - - Eklendi - - -

orjinal 4 şarj aleti, 1 tane çin malı şarj patlattım hemde farklı şehirlerde.. Orjinaldede çin malında da ekran dokunmatiği bozuluyor, garantiye verdim tüm ekran değişti, şarj girişine bakıldı ama halen devam ediyor sorun.. Bu c7de kronik sanırım.. Sebebi cfwler de olabilir..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​cfw de olabilir hangisi yüklü

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Bende orjinal surumdede yapiyordu garantiden yeni gelmisti cunku ve de sarj girisi degismisti sonrasinda kendi Cfw mi yukledim yine yapti. En son sarj aletini degistirdim.

79mm79

79mm79

Üye
aynı sorun benim c6-01 imde de var. işyerinde ki yansanayi şarj aletini taktığımda dokunmatik kafasına göre takılıyordu. ama orjinal şarj cihazında sorun yok. gittim başka bir çn malı şarj cihazı aldım denedim bir sorun yok. daha sonra her ikisinin çıkış voltajını ölçtüm çalışmayan şarj cihazı 5.65 volt çıkıyo çalışan ise 5.96 demekki voltaj düşük geldiği için sorun oluyor

catdog136

catdog136

Üye
voltaja da tamam diyemeyiz çünkü kılıf takınca komple ekran gidiyor.. Kılıfsız en azından çalışıyor tutukluk yapa yapa..

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Arkadasim TeleService git AC-8E veya AC-15E bir sarj aleti al tekrar dene.

catdog136

catdog136

Üye
Arkadasim TeleService git AC-8E veya AC-15E bir sarj aleti al tekrar dene.
daha önce 3 tane aldım 75 lira zarardayım zaten, 3 liralık çin malı kullanıyorum şarjdayken telefonu kullanmıyorum.. Zaten doğru olan bu, benim için bir sıkıntı değil yani :D

hidayet02

hidayet02

Üye
Bendeki Ac 8E Ama Yine Sorun Yaşıyorum

ssmilee

Üye
şarj aletini orjinal kullanın. çakma kullandım 1-2 kere aynı sorun oldu. dokunmatik takılıyor telefon gelince kendi kendine açıyor. ama orjinal kullanınca böyle bir sorun olmuyor.

adanalı1

adanalı1

Üye
Batarya ile sarj aletın yan sanayı ıse . ondan yapar kardesım . Bendede oluyordu c7 kullanırken .

Castiel91

Üye
şarj aletini orjinal kullanın. çakma kullandım 1-2 kere aynı sorun oldu. dokunmatik takılıyor telefon gelince kendi kendine açıyor. ama orjinal kullanınca böyle bir sorun olmuyor.

aynen

catdog136

catdog136

Üye
orjinal şarj aletinde de oluyor diyoruz halen yan sanayi diyorsunuz :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dokunmatiğinde sorun var servise götür dokunmatik çalışmıyor ara sıra tutukluk yapıyor de.ekranla dokunmatiği değiştirsinler garantiden..bende öyle oldu şimdi gayet güzel :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt