Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c7 şarjdayken dokunmatik sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msy2017
Üye
ben daha önce c7 de hiç böyle sorun yaşamadım hızlı,yavaş şarj aletleri ile usb ile şarj edebiliyorum sorunsuz sizin cihazlar sorunlu olmalı
h!do
Üye
benim dokunmatik sorunum sürekli arkadaşlar c7 kullanıyorum arada dokunmatik tak gidiyor ekranı yandan kapatıp açınca düzeliyor cok sıkıldım bu durumdan sorun ne olabilir ?
umutku123
Üye
Allah allah bende 2 tane nokia c7 var , ikisinde de böyle bir sorun yok . Bence seninyüklediğin program , cfw v.b şeylerle alakalı bu sorun.
benim dokunmatik sorunum sürekli arkadaşlar c7 kullanıyorum arada dokunmatik tak gidiyor ekranı yandan kapatıp açınca düzeliyor cok sıkıldım bu durumdan sorun ne olabilir ?
Arkadaşlar benim c6-01 de aynı sorun var. Yan ürün şarj kullandım dokunmatik allaha emanet. Kılıfı da jelatini de çıkardım sorun düzeldi , Kılıfı tekrar taktım sorun devam ediyordu . Usb şarj taktım orjinaldi düzeldi gittim orjinal şarj aldım şimdi problem yok
Makale_Helvetia
Üye
dokunmatik ve ekran donanımsal arızalarda da yapar..bu şikayet ile servise de götüreblirsiniz garantisi bitmeden.
CouTFeeL
Üye
benim c7 dede aynı sorun var ama sol tarafta brz zedelenme var o yüzden göndermiyorum