C7 kullanıcıları için firmware yüklemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

erkara_64

Konu Sahibi
C7 kullanıcıları için firmware yüklemeleri
aşağıda ki güncellemeleri mutlaka yapsınlar;

Nokia'nın ülkemizde de satışa sunulan modeli C7 için bir takım yeni güncellemeler yayınlandı. Firmware güncellemesinden ziyade paketler halinde yayınlanan güncelleme dosyaları, yazılım güncelleme seçeneği üzerinden görülebiliyor.

Güncelleme sonrasında cihazın hızlandığı söyleniyor.
Yeni Bir Tema
Toplamda 9MB'ı bulan paketler, Symbian^3'e has güncellemeler içeriyor. Paketlerin içersindeki en çok dikkat çeken dosya ise Midnight isimli tema olmuş. Siyah tonların ağırlıkta olduğu ve boyutu hayli büyük bir tema güncellemede C7 kullanıcılarını bekliyor.
Bunun yanında Phone apps update isimli 3.3MB boyutundaki dosyanın ise sistemin işleyişine yönelik bir takım iyileştirmeler içerdiği de gelen bilgiler arasında. Güncellemenin ardından Ovi Maps, Ovi Store, Web Tarayıcı uygulamalarında herhangi bir değişiklik göze çarpmıyor.

• Beğen
Tepkiler: dogus_1999999, iwojima ve küresel

SilentOne

SilentOne

Üye
haryırlı olsun diyelim ozmn

scicek35

scicek35

Üye
Bilgilendirme İçin Tsk Ediyorum. Güncellemeleri ve Temayi Aldım.
Tema Güzel Bir Hava Katiyor Cihaza

embome

embome

Üye
Bilgilendirme için tşk ederim
Evet o güncellemeler 4 gün önce telefonuma gelmeye başladı
fakat
ovi store ve orda cep telefonunun ekranında görünen SOCİAL bu ikisini yükleyemiyorum...
yüklenemiyor diye hata veriyor...

mehmetakiss

Üye
Türkmenistandan c7 aldım orjinal. Ama dil paketinde türkçe yok. Sonra phoenix diye bir program yükledim bilgisayara oradan halledeyim dedim. Scan pruduct a tıkladığımda cihazı bulmuyor. Not organiszed gibi bir hata veriyor? Türkçeyi nasıl yüklerim.

erkara_64

Konu Sahibi
Türkmenistandan c7 aldım orjinal. Ama dil paketinde türkçe yok. Sonra phoenix diye bir program yükledim bilgisayara oradan halledeyim dedim. Scan pruduct a tıkladığımda cihazı bulmuyor. Not organiszed gibi bir hata veriyor? Türkçeyi nasıl yüklerim.

sanırım phoenixi ilk defa duyuyorsun o yüzden bende sana kısa ve öz olarak diorum ki hiç bulaşma direk nokia byilerine yaptır yoksa flashı yakarsın ardındanda çöp kutusu aramaya:)

maremar

Üye
sahane

dogus_1999999

Üye
devamı gelir inşaallah

realnomac0306

Üye
<sasas

uribaju

uribaju

Üye