pasha14
Üye
-
Konu Sahibi
-
2günü zorlarsın. 1 günde de bitirebilirsin ama
Kutudaki kulalık çok iğrenç, senin alman lazım
5800 ile arasında uçurum var dokunmatikte. iphone ekranı gibi denmez ama çok çok dikkat eden biri değilsen gayet stabil ve sorunsuz.
Bir de önerim olacak. Telefon turkcellde biraz pahalı olur normaline göre. Nokia shoplardan 850-900 arası alabilirsin..
allah aşkına sen çin telefonumu kulanıyorsun ki kamerası rezalet diyorsun kamerası çok mükkemel çekim yapıyor şarz olayına gelince birgünde de insan bitirir ama normal kulanımda 5-6 günü bulur yani kullanmaya bağlı diğer tellere nazaran daha ndayanıklı bataryasıtelefonun ele oturuşu geyet güzel tek elle de rahat kullanım
söylendiği gibi hoparlör olayı can sıkıcı
kullanılan malzeme gayet iyi
dokunmatiği hassas algılama iyi
kamera rezalet (bu tele böyle bi kamera konulur mu?...)
batarya olayı bende 3 günü rahat buluyor tabi kullanıcısına bağlı bir durum
N8 Mİ ALSAYDIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM ............
allah aşkına sen çin telefonumu kulanıyorsun ki kamerası rezalet diyorsun kamerası çok mükkemel çekim yapıyor şarz olayına gelince birgünde de insan bitirir ama normal kulanımda 5-6 günü bulur yani kullanmaya bağlı diğer tellere nazaran daha ndayanıklı bataryası
evet 800 tl ye de var ancak bu fiyata olanlar grey yani paralel ithalat ürünleri bu da teknik servis ve garantiyle ilgili bir durum sanırım.....kamera 8mp fakat iyi değil kullandığı lens carl zeiss değil sanırım zaten üzerinde de bunu belirten bir ibare yok. Bunun haricinde dokunmatiği güzel sistem kararlığı yeterli derecede iyi.şuan eşimde var ona el koymuş bulunuyorum ve 12 gündür üzerinde uğraşıyorum son sürüm güncellemesini yaptım sertifika işinide hallettim. 37 adet oyun kurdum cihaza bir kaç oyunu açık bırakıp bir oyunda oyun oynadım takılma falan yok. toplamda oyunlarla beraber sanırım 70 civarı bir uygulama kurmuş oldum cihaza. Ndesk ve SPBShell de kurulu cihaza ve aktif vaziyetteler sistem hala kararlı calısıyor cihaz modifiye edilebilir bir cihaz olduğundan tavsiye ederim. Piyasa fiyatı 850-900 TL arasındadır. 800 TL kim demişse yanılıyor çünkü en ucuz alışımız 818 TL dir telefoncu olarak soyluyorum bunu . Sonuç olarak artıları çok tavsiye ederim.
En ucuzu 800 tl ama kvk yada genpa değil ben genpa dan 900 lira ya aldım.
--------------- Ekleme ---------------
Nokiashop ta 810 lira falan olması lazım. Ama kvk yada genpa değil haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?