Night_BLuEE
Üye
-
Konu Sahibi
-
Birşey fark ettim telefondan bakınca telefon hafızası 359mb boş görünüyor ama pc ye baqlayınca 489mb boş alan yok diyor klasörlere bakınca toplam 56mb dolu ama qörünüyor acaba benim makine bu yüzden mi resetliyo kendini ??? Kullanan arkadaşlardan ricam pcye baqlayıp bi bakarmısınız
Serviste güncellettim yeni yazılım yüklendi
SLM benim c7 dede kapanıp açılıyo daha bir haftalık deli olucam arkadaşlar bir dünya para veriyoruz sonuç hep hüsran telefon kendine geliyor ama en az 5 güncellemeden sonra ve henüz bu telefon için bir güncelleme var ondada türkiye mevcut değil yani şuan güncel yazılım yok
nokia nın acilen sorunsuz bir güncelleme çıkarması şart öyle bir malı satmakla bitmiyo iş bu şikayetleri bildirebileceğimiz bir mail adresi yokmu hep beraber mail atıp baskı uygulayalım
Birşey fark ettim telefondan bakınca telefon hafızası 359mb boş görünüyor ama pc ye baqlayınca 489mb boş alan yok diyor klasörlere bakınca toplam 56mb dolu ama qörünüyor acaba benim makine bu yüzden mi resetliyo kendini ??? Kullanan arkadaşlardan ricam pcye baqlayıp bi bakarmısınız
Benim telefon N8 ve PC ye bağlayınca telefon hafızası dolu görünüyor. Bence bu herkeste yaşanan normal bir durumdur
Windows 7 kullanıyorsun sanırım7'de öyle, o da şundan dolayı, telefon hafızasına karışmanı istemiyor... XP ve Vista doğru gösteriyor ama telefon hafızasını...
Umm evet Win 7 kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?