C7 kamerası yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufkk

Üye
    Konu Sahibi
C7 kamerası yardım
arkadaşlar c7 aldığımdan beri hareketli ortamda foto çekince bulanık çıkıyor. 8 mp kamera var ama bi türlü istediğim sonucu alamadım . Örnegn Arkadaşımla çektigm ftoda tek elimle tutmak zrundayım hafif oynama oluyo foto bulanık . C7 de netleştrme özelliği var dye biliyodum . Yardım edr misnz ?

Şimdiden teşekkürler

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşım hareketli ortamlarda foto çekmek için kamerayı seçenekler,spor moduna al

ufkk

Üye
    Konu Sahibi
adam gibi cevap verin ya da hiç vermeyin spor moduymuş sen al o moda

apobaba1234

apobaba1234

Üye
dalga gecmek icin yazmadilar onu o mod c7de yok ama n73te felan vardi .yapcak bisi yok sabit tutman lazimm

Utku

Utku

Üye
Yok demek ilginç :aha:

ufkk

Üye
    Konu Sahibi
Sağol apo artık sabit tutçaz napalım

Utku

Utku

Üye
emin misin 5800 da bile var kamera ayarlarını karıştır biraz

webgezgin

Üye
evet bende kamerayı pek başarılı bulamadım 8mp ye göre

apobaba1234

apobaba1234

Üye
Utku™;3196936' Alıntı:
emin misin 5800 da bile var kamera ayarlarını karıştır biraz

5800 da oto fokus var ama bunda yok

Utku

Utku

Üye
8mp bir işe yaramaz o zaman

apobaba1234

apobaba1234

Üye
yakın çekimde evet kötü ama yakın çekim dışında gayet iyi

ufkk

Üye
    Konu Sahibi
Kamera özelliklerini kısıtlıycaksan niye 8 mp yaparlar anlamam . 5 mp yap bari otofokus felan olsun daha iyi . Bir daha zaten megapixele bakmam . Ins kamera ile ilgili saglam bi program veya guncelleme çıkar. Otofokus gunclleme ile yapılablr bsy mi nokiaya baskı flan olsa ?

webplayer

webplayer

Üye
Kamera özelliklerini kısıtlıycaksan niye 8 mp yaparlar anlamam . 5 mp yap bari otofokus felan olsun daha iyi . Bir daha zaten megapixele bakmam . Ins kamera ile ilgili saglam bi program veya guncelleme çıkar. Otofokus gunclleme ile yapılablr bsy mi nokiaya baskı flan olsa ?

Bildiğim kadarıyla Otofokus donanımsal birşey. Ancak C7'nin donanımı destekliyordur, Nokia yazılım ile kısmıştır özelliği, o farklı bir durum o zaman yazılımla tekrar o özelliği katabilir cihaza. Ancak cihaz donanımsal olarak desteklemiyorsa yazılımla eklenemez.

blackbird48

blackbird48

Üye
adam gibi cevap verin ya da hiç vermeyin spor moduymuş sen al o moda
arkadaş ne acaipsiniz be adam gibi bizde tavsiyede bulunduk ne bu şiddet be c7 de spor modu olamdını bilmıduk n8 de var ayrıyeten nokıanın en eski modellerinde bile var bu yüzden sana bi tavsiyede bulunduk terbiyeni takın

apobaba1234

apobaba1234

Üye
otofokus donanımla alakalı merceğin içde gördüğünüz kırmızı nokta c7 de sabit yani buda demek olyorki otofokus yok ama n8 de veya başka otofokuslu cihazlarda dikkat ederseniz fokus yaparken o mercek ileri geri yapar bunlar otofokusludur yani c7 de otofokus die birşey olamaz :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 da bile var spor modu c7 de yok mu yok artık derim

ufkk

Üye
    Konu Sahibi
sağol apo napalım artık kullancaz.

karasahinemre

Üye
n8 de var valla :)

uguro07

Üye
Yakından foto çekemiyorum deliricem :vur 5800 benim C7 den daha iyi çekiyor yakını off saçmalık ya birisi 8MP kamera birisi 3.2 saçmalığa bak ya....
Aynı fotoyu arkadaş çekti odaklayarak çok netti 5800 da ama uzakta çekimde ezer geçer hepsini C7 de, yakın çekimde hiç bir işe yaramaz bende uzaktan çekip Pc de zoomlayım kesiyorum fotoyu daha net oluyor :d::oke: yapcak beşey yok....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...