C7 İçin en iyi CFW?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
C7 İçin en iyi CFW?
Merhaba arkadaşlar. Telefonum kafayı yediği için onu flaşlıyacağım sizce cfw mi atsam yoksa ofw mi? Eğer madnessin cfw si bittiyse onu denemek isterim. Sizce ne yapayım?

slant1111

slant1111

Üye
c7 için cfw çıkartmyor.dustojnik cfw vardı ama v7 si pek iyi değil.v6 yükleyeblrsn.ayrıca tema olarak daeva112 den metro yu yükle harika.

catdog136

catdog136

Üye
kesinlikle recep özmen in cfwsi.. Çok memnunum..

• Beğen
Tepkiler: aleranol
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Güzele benziyor hatta şimdi atacağım ama sana 1-2 sorum olacak. Ben ovinin suite olanıyla değilde pc bilmemleyle oyun vs. Atarım ve yedeklerim bu yedekleri ne yapmalıyım? Yani cfw yi atınca geri normal yüklenir mi? Aynı zamanda yeni çıkmış sevindim. Oyun uygulama ve hacklerken falan atarsa kızarım ama sana :D Ha en önemli sorum biraz karışık oldu ama şimdi bunu attım diyelim sonra garantiye göndereceğim zaman ofw yi yüklesem (son versiyonu) daha sonra garantiden çıkarmı?

---------- Eklendi @ 20:44:42 ---------- Yazıldı @ 20:44:03 ----------

Herhangi bir sorun varmı? Oyun uygulama vs. ve şarj nasıl yorumların hepsi çok iyi ama.

catdog136

catdog136

Üye
ilk sorundan birşey anlamadım :D sis dosyalarını saklıyorsun sanırım, cfw kurmadan önce format atman iyi olur ama telefonundaki herşey gider bu yüzden yedeklemelerini yap sen.. Oyun olarak bilemem oyun oynamıyorum ama çok stabil bir sürüm içinde herşey var dolby, yeni widgetlar falan.. Garanti konusunu dert etme garantiden çıkmaz, ofw atıp gönder servise :)

• Beğen
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
İlk sorum şeydi yani yedeklersem geri yükleyebilirmiyim :D dolby kulaklıkta daha iyi ses çıkartıyor değilmi? Ha bu arada evet bugüne kadar yüklediğim bütün uygulamalar pcde saklı sanırım 10gb civarı.:d:

catdog136

catdog136

Üye
yedekleri geri yükleyebilirsin, aynen öyle kulaklık ile iyi ses alıyorsun, yüklediğin uygulamaların yedekleri varsa bas hard formatı at yeni cfw mis.. :D

---------- Eklendi @ 20:58:59 ---------- Yazıldı @ 20:57:43 ----------

bu arada E sürücüsünü pc de biçimlendir, çok faydasını görürsün oyun oynuyorsan..

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Zaten artık oyun yüklemem heralde ama fcw tester lık yaparsam madnesse o zaman denerim :D Teşekkürler şimdi dosyaları topluyorum cfw için gereken. Yalnız recep özmenin konusundaki ilk dosyayı indiriyorum o cfw olsa gerek. Ama diğer linkteki dosyalar lazım mı? Çünkü eğer naviden alınmışlarsa zaten önceki flaşlarımdan belle için olan rofs lar var.

catdog136

catdog136

Üye
konudaki tüm dosyalarını indirmelisin rof içine de özellik eklenmiştir kesin bu yüzden kendi navi dosyalarını karıştırma cfw dosyalarıyla :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
hmm yalnız ikinci pakete bakarsan o madness in konusuna açılıyor ve onda da rofs lar kırık diyor. Sanırım o rofslar naviden alınmış.

catdog136

catdog136

Üye
sorun mediafire da sanırım.. Birkaç dakika sonra tekrar bakalım..

• Beğen
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Ben şu an cfw yi yükledim ancak laptoba bağlanamıyorum ve resimleri (sd karttaki) görmüyor. Aynı zamanda olması gereken o papağan kanatlarını falan da. Bağlantıda da sorun var. Ama hakikaten hızlı manyak.

catdog136

catdog136

Üye
mod yüzündendir sadece e ve f deki images klasörünü görür.. Papağan kanatları telefonda ama nerde bende bilmiyorum.. Evet bağlantıda sorun var anlaşılan..

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Hmm o bağlantı işini hallettim. Rompatcher dan hepsini auto yap sonra da dediklerimi çıkar.
-block gprs
-c24zbin belle fixed by olanı pc ye bağlarken kapat anladığım kadarıyla hız veriyo
-crepisoretiy4all yine bağlantıda çıkar
-remove hash check
-readCRoot
bunlar hem hızlandırıyo hemde bağlantıları kitliyo :D
Tek sorunum papağan kanatları ve yine program yükleme zorunluluğu :S

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Nokia Suite telefonu görmüyor mu?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Rom patcher deki bi iki patchi kapayınca düzeldi. Yalnız bu cfw gerçekten çok iyiymiş bin kere teşşekkür ederim. Ha bide ben hep hd duvar kağıdı tema falan takılıyorum onun için hızlı ve daha güzel bir mod varmı bildiğin?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Madnessin konusunda ki rofslarla alakası yok benim konunun orda sadece anlatım var.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
ben eminim ki kardeşim gerçekten güzel bir cfw yapmıştır. Kullanmayı bilmeyenler biraz araştırma yapsınlar bahsedilen hatalar tamamen kişisel yanlışlıklar.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Merak etme zaten 10 dk ka sonra rom patcherdeki patchlerle oynayarak düzelttim:oke: Ayrıca kullanmasını da gayet iyi biliyorum sadece rofs ve benzeri cfw konularını pek anlamıyom onu da anlasam zaten cfw yapan guruplara veya kişilere yardım bile ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt