C7 bluetoothla laptopuma bağlanamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metuzo

Üye
    Konu Sahibi
C7 bluetoothla laptopuma bağlanamıyorum
nokia suiteden yeni cihaz ekleyi seçiyorum, bunun yerine bluetoothu kullanın'ı seçiyorum cihazlar aranıyor, telefonu buluyor, ileri diyorum daha sonra baya uzun bir süre cihazıızın yetenekleri kontrol ediliyor diyor ve en son cihazınıza bağlanılamadı diyor. laptopun bluetoothunda sorun yok çünkü aynı yöntemle 5800'a bağlanıyor.telefonunda bluetoothunda sorun olmadığını zannediyorum çünkü diğer telefonlarla veri aktarımı yapabiliyorum. lütfen yardım edin....

*enesilhan*

Üye
Valla aynı şey bende de mevcut. Bende C7 kullanıyorum ve bu bağlanamama sorunu artk beni sinir etmeye başladı. Diğer telefonum T20 ile bluetooth bağlantısını çok güzel bir şekilde kullanıyorum ve herhangi bi problem Yok ama söz konusu c7 olunca aynı sexi söylemek mümkün değil. Ne sorun var anlamıyorum ama bilgisayar görüyor telefonu. Yani telefonun bluetoothunda sorun olduğunu düşünmüyorum. Sorunun kaynağını 2 aydır bulamadım bulamıyorum arkadaşlar lütfen yardım edin bize :)

Re13eL

Re13eL

Üye
benimki bağlanıyo ama nokia suitden bağlamıyorum ben
önce telefondan bluetoothu açıyorum sonra pc den aygıt ve yazıcılara girip aygıt ekle diyorum.
pc telefonu bulunca da bağlıyorum:)

metuzo

Üye
    Konu Sahibi
o şekilde de denedim ama yine olmuyor

distakjo

distakjo

Üye
Cihazınızı pcnin bluetoothundan pcye tanıtıp Bide öyle deneyin.

metuzo

Üye
    Konu Sahibi
onuda denedim ama yine olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt