C7 Anna 24.01 Yüklemesinden Sonra Şarj Süresi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aristotheles

Üye
    Konu Sahibi
14.02 versiyon yüklüyken güç tasarrufu açık iken 4-5 günü de görüyordu ya neyse o tren benim için şimdilik kaçtı.(Sadece stand by günlük 15-20 dk görüşme 15 dk internet) İnşallah bir İskandinavya versiyonu da bizim için çıkar.Eski sistemi özledim bana bir artısı olmadı açıkça Anna'nın. Hızlanmaya hızlandı cihaz ama benim önceliğim şarj.

firari58

Üye
arkadaşlar bende n8 var anna yükledim sarj 3-4 günden 1 güne düştü nasıl oldu anlamıyorum sinilerim bozuldu umarım nokia çözer bu sorunu...

aristotheles

Üye
    Konu Sahibi
Forumda bazı arkadaşların tavsiye ettikleri aşağıda yazdığım yöntemleri hep birlikte uyguladım şu an işe yaradı. 30 dk konuşma da yapmama rağmen 14 saat sonunda sadece 1 diş indi.Battery monitor % 80 gösteriyor şu anda.
1.*#7370# ile hard reset attım. Biraz uzun sürüyor sabırlı olun.
2. Sonra bir de *#7780# ile fabrika ayarlarına döndürdüm.
Bunlar forum tavsiyeleri idi.
3. Uygulamalar-Arama-Ayarlar-Otomatik yeniden başlatma-kapalı
-Şebeke arama-kapalı
Bu nokia müşteri hizmetlerinin tavsiyesi.
4.Ram Blow uygulaması ile hafızada çalışan 10 program sayısının 3'e düşürülmesi.İlginçtir menü tuşuna basılı tutulduğunda görülmüyor bu programlar.
Bir de bu 3 ile 4. maddeyi devre dışı bırakıp deneyeceğim kesin teşhis için ama eski durumda olsa çoktan yarıya inmişti.

Bu arada 3G açık.

caferkanak

Üye
bendede nokia n8 var telefonda güncellemeyi yaptıktan sonra 3 gün giden şarjım 8Ş10 saate düştü. nokia destek hattını arayınca şu yöntemi uygulayın dedi çünkü telefondan güncellemede eksiklik olabiliyor bilgisayarda nokia suite programı ile güncellen dedi. önce*#7370# reset atın sonrada ovi suite ile yazılım güncelleyin dediler deneycem bakalım ne olcak. bu arada nokia destek hattı tel:4443665

uruno

uruno

Üye
Benim de bişey dikkatimi çekti
anna da ilk çubuk çabuk düşüyor ama son 2 çubuğa geldiğinde şarj nerdeyse normal kullanımda 1 güne yakın gidiyor yani söyleyeceğim 2 çubuğa indiğinde şarj bitti gözüyle bakmayın rahat 10 saat ten fazla götürüyo.

blackyildiz

blackyildiz

Üye
nokia c6-01 kullanıyorum telefonu güncelledikten sonra telefonumun şarj ı birgün bile gitmiyor ama eminim güncelleme yaptıkltan sonra oldu eski sürüm ü yükleme gibi bir şansımız varmı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt