C7 Anna 24.01 Yüklemesinden Sonra Şarj Süresi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aristotheles

Üye
    Konu Sahibi
C7 Anna 24.01 Yüklemesinden Sonra Şarj Süresi
Benim 3-4 günden 1 güne düştü.Sizlerden aynı sorunu yaşayıp çözebilen oldu mu.Güncellemelerin faydası oldu mu?
Her türlü downgrade girişimim telefonun çökmesi ile sonuçlandı.

karasahinemre

Üye
c7 dg olmaz tekrar flashla şarj süren düzelirse düzelir düzelmezse anakart değişimi

muratsert

muratsert

Üye
şarj bende 22.14 dede 1 güne düştüydü 24.1 yükledim yine 1 gün sanırsam değişmeyecek

SilentOne

SilentOne

Üye
deqişir

aristotheles

Üye
    Konu Sahibi
Hapı yuttuk gibi görünüyor öyleyse. 24.01'nin iki güncellemesi var ama işe yaramadıydı.Yine flashladım,bu sefer 1.2 GB'lık hariç hepsini seçtim Navifirm'den bakalım faydası olur mu. Olmadı yeni güncelleme bekleyeceğiz. Anakart değişimine gerek olacağını sanmıyorum. Cihazların çoğunda ortaya çıkar ve Nokia bu konuda fazla şikayet alırsa er geç düzeltir.3-4 günden 1 güne düşmek çok koyuyor insana. Başımıza ne gelirse meraktan geliyor zaten.

C6'larda da aynı sorun varmış bir güncelleme ile eskisinden daha fazla gittiğini yazmıştı bir arkadaş.

erollcelik

erollcelik

Üye
Acaba işlemci hızınımı arttırdılar. Anna güncellemesi ile böyle birşey yapabilecekleri söyleniyordu.Şarj süresinin düşmesi işlemci hızının artması yüzünden olabilir.

uribaju

uribaju

Üye
evet azaldığının bende farkındayım eminim düzelteceklerdir. Belki tr versiyonunda düzelir

ATAŞTAN

Üye
arkadaşım bende n8 var ve bana anna güncellemesi nerdeyse geleli 1ayı geçti ve orginal türkçe kullunıyorum ve oviden indirdim ya sizleri haladaha anlamıyorum nasıl oluyorda anna gelmedi artı v14 kullanırken şarj sürem 1,5 gün giderken annayla 3 günü deviriyorum bu işte bi iş var bence orjinali bekleyin ve tel çok hızlandı belleyle ne olur onun bilmem heralde uçar...

aristotheles

Üye
    Konu Sahibi
Benim C7 yurtdışı cihaz zaten yüklediğim yazılım ile kodları aynı yani farklı bir versiyon yüklemedim. Hollanda yazılım ile benim cihazın ürün kodları aynı.Bütün dosyaları seçerek yükleme işe yaramadı.Fransız Anna'sında şarj daha hızlı bitmeye başladı.Ipmart'tan Inspire v3.0 diye bir cfw yükledim.Onu deneyeceğim bugün.Donanımsal bir arızam olmadığına eminim çünkü anna'ya geçtiğimde oluştu.

uribaju

uribaju

Üye
Benim C7 yurtdışı cihaz zaten yüklediğim yazılım ile kodları aynı yani farklı bir versiyon yüklemedim. Hollanda yazılım ile benim cihazın ürün kodları aynı.Bütün dosyaları seçerek yükleme işe yaramadı.Fransız Anna'sında şarj daha hızlı bitmeye başladı.Ipmart'tan Inspire v3.0 diye bir cfw yükledim.Onu deneyeceğim bugün.Donanımsal bir arızam olmadığına eminim çünkü anna'ya geçtiğimde oluştu.
kardeş peki bu sözünü ettiğin inspire fwsinde türkçe varmı?

adela

Üye
Hapı yuttuk gibi görünüyor öyleyse. 24.01'nin iki güncellemesi var ama işe yaramadıydı.Yine flashladım,bu sefer 1.2 GB'lık hariç hepsini seçtim Navifirm'den bakalım faydası olur mu. Olmadı yeni güncelleme bekleyeceğiz. Anakart değişimine gerek olacağını sanmıyorum. Cihazların çoğunda ortaya çıkar ve Nokia bu konuda fazla şikayet alırsa er geç düzeltir.3-4 günden 1 güne düşmek çok koyuyor insana. Başımıza ne gelirse meraktan geliyor zaten.

C6'larda da aynı sorun varmış bir güncelleme ile eskisinden daha fazla gittiğini yazmıştı bir arkadaş.

hangi sürümü attın.bizde ona göre atalımm.ben alman annasını a kullanıyorum.şarz bayaa iyileşmişti..

aristotheles

Üye
    Konu Sahibi
kardeş peki bu sözünü ettiğin inspire fwsinde türkçe varmı?
Hayır yok. Hollanda sürümün dil dosyalarını ekleyerek denedim,menüler türkçeleşti ama Q klavye kayboldu,yazma dili arasında Türkçe çıkmadı.

----------Eklendi @ 20:23:06 ---------- Yazıldı @ 20:15:04 ----------

hangi sürümü attın.bizde ona göre atalımm.ben alman annasını a kullanıyorum.şarz bayaa iyileşmişti..
24.01 Hollanda Variantı 059D328 benim cihazla kodu aynı içinde Türkçe dili var.Ancak İngilizce dili seçmeden bazı uygulamalar yüklenmiyor.Şarjı kısalttı.
24.01 Fransız Variantı kodu farklı idi.İşe yaramadı şarjı daha da kısalttı gibime geldi.
22.14 geri dönmek mümkün olmadı,telefon vefat etti.Yaşasın Dead Phone Flashing.
CFW Inspire 3.0 yüklendi,hafıza kartını da ne olur ne olmaz çıkardım. Şarja etkisi olmadı. Ek özellikleri ve yazı tipi hoş ama işime yaramadı.Türkçe dili yok.
Sanki telefon bana naz yapıyor her flashlamada biraz daha şarjdan yitiriyormuş gibi hissediyorum.
24.01 ve üzeri versiyonlarda iyileşme ümit etmekten başka umudum yok artık.
Ya da N8 gibi bir downgrade yöntemi çıkana kadar.

adela

Üye
bende şimdi yükledim..hollanda 24.1 şimdilik tek dikkatimi çeken tuş sesleri/titreşimler kapalı olmasına ragmen işlem yaparken sanki ufak titriyor gibi ..onu çıkaramadım.
yüklediğim versiyonda;frosty-metal(059D335)

LORİEN

LORİEN

Üye
bende tam tersi eskiden hemen her gün şarja takardım 24 01 den sonra ikinci hatta üçüncü günün sonunda şarj ediyorum

ahoscl

Üye
şarj bendede sorun oldu orjinal güncellemeyi beklemek lazım

aristotheles

Üye
    Konu Sahibi
Hat olarak Vodafone kullanıyorum. Tasarruf moduna aldım. Mecburi olarak Hollanda 24.01 ile devam ediyorum. Moralim çok bozuk. İlginç LORİEN arkadaşta da tam tersi etki yapmış. Acaba hangi hattı kullanıyorsunuz?

mezoart

mezoart

Üye
Hat olarak Vodafone kullanıyorum. Tasarruf moduna aldım. Mecburi olarak Hollanda 24.01 ile devam ediyorum. Moralim çok bozuk. İlginç LORİEN arkadaşta da tam tersi etki yapmış. Acaba hangi hattı kullanıyorsunuz?

Hatlarla bir alakası olduğunu düşünmüyorum telefon şarjının.Belki farklı modellerde farklı etkileşimler görülüyor olabilir...
Herkesin dediği ve de bildiği gibi orijinal versiyonu beklemek çok daha mantıklı.Türkiye'ye gelecek olan Anna güncellemesinde diğer ülkelerdeki versiyonlarda yaşanan problemler yaşanmayacaktır büyük ihtimal.Bu kadar geciktiğine göre uraşıyordur adamlar, o kadar da vurdum duymaz değillerdir sanırım. (:

aristotheles

Üye
    Konu Sahibi
Güç tasarrufu açık iken 26 saat oldu halen bir diş azaldı. Normal modda çalışırken Kartal araba gibi içiyor şarjı. 3G ile ilgili olduğunu sanıyorum.Mecburen bundan sonra güç tasarrufu açıkta kullanacağım. 3 tam gün rahat gidecek gibi hiç kapatmadan.
24.01 yükleyip şarj sorunu yaşıyorsanız güç tasarrufunu açın arkadaşlar ya da 3G'yi kapatarak deneyin.

SilentOne

SilentOne

Üye
ozmn uzuyo kardeş

Gurkan911

Gurkan911

Üye
C7 3-4 gün şarj tutabiliyormuydu??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt