c7-00

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat_filoglu

Üye
    Konu Sahibi
c7-00
c7-00 hakkında bilgisi olan var mı? neler yapılabilir bu telefonla acaba ?

Alperen Şuayb

Üye
ne yapilmaz ki :) her ozelligi var

uğur e

uğur e

Üye
nokia akıllı telefonlardan bıri.aklına ne geliyorsa yaparsn c7 de.

uribaju

uribaju

Üye
belle güncellemesiyle harika bir telefon oldu c7.teknoloji ve tasarım harikası kesinlikle tavsiye ederim

sasasahamza

Üye
arkadasim ben sana satim gercekten son guncellemesi kutusu duruyor hem hackli islemcisi 650 den 800 yaptim tam performans cihaz resetlerse dov beni camera cozunurlugude %100 yaptim menu isigi kirmizi yaparim istersen tapi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
overlock yaptın öylemi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Tam performans modu yapmıştır heralde arkadaş Engin abi..

slant1111

slant1111

Üye
.Murat.

.Murat.

Üye
çok net fotoğraf çekme dışında istediğin her şeyi yaparsın:D

ANIL

ANIL

Admin
Sen ne yapmak istiyorsun ilk önce onu söyle..

blackeagles76

Üye
ben 2 ay oldu bu cihazı alalı çok pişmanım belle tam bi hüsran oldu benim için telefonda aşırı donma sorunu var benim şansım kötüdür diye düşündün ama arkadaşlarımdaki tellerde aynı , satıp androide geçicem reklam olmasın ama aklımda htc var işlemcisi çok daha iyi

muradefe

muradefe

Üye
C7 ve diğer Symbian ^3 işletim sistemine sahip telefonlarda artık Nokia-Microsoft ortak çalışması olan Office Mobile avantajı var. Bu yazılım sayesinde Word, Excel, Powerpoint dosyalarını da telefonda sorunsuz açabiliyorsunuz. Onenote ile cep telefonunuzda oluşturduğunuz dosyaya kişisel bilgisayarınızdan officelive.com üzerinden ulaşabiliyorsunuz.

uribaju

uribaju

Üye
C7 ve diğer Symbian ^3 işletim sistemine sahip telefonlarda artık Nokia-Microsoft ortak çalışması olan Office Mobile avantajı var. Bu yazılım sayesinde Word, Excel, Powerpoint dosyalarını da telefonda sorunsuz açabiliyorsunuz. Onenote ile cep telefonunuzda oluşturduğunuz dosyaya kişisel bilgisayarınızdan officelive.com üzerinden ulaşabiliyorsunuz.

haklısın çok işime yaradı gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt