C6V40**WhiteLight V1.o** Rm-588**5230-5235**PARS Abisi**Anna iconlu**(06.07.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bence telefonu 5235, yoksa neden istesin ki? Şöyle bir yanlış anlaşılma var: 5235 yazılımında görüntülü konuşma var, ram daha fazla. Bunlar faso fiso :) 5235 ile 5230 arasında kıl payı fark bile yok emin olabilirsiniz.

forumber

Üye
    Konu Sahibi
Bence telefonu 5235, yoksa neden istesin ki? Şöyle bir yanlış anlaşılma var: 5235 yazılımında görüntülü konuşma var, ram daha fazla. Bunlar faso fiso :) 5235 ile 5230 arasında kıl payı fark bile yok emin olabilirsiniz.
Evet,aynen öyle :oke:

mardok

mardok

Üye
5235 in tek farkı music telefonu olması xpress music değil ama ilk alındığında ovi music şifresi veriyordu yani o :D

forumber

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Olabilir, ücretsiz müzik :) Yazılımsal olarak fark olmadığını biliyorum ama online avantajları olabilir. Yoksa niye 5230 varken aynısını 5235 diye çıkarsılar ki :)

forumber

Üye
    Konu Sahibi
bu arada Sunrise gibi fw isteyenler,sunrisenin taktiğini uyguluyorum,her an yeni bir yararlı mod çıktığında güncelledi ve yeni version çıkardı,umarım bu fw de böyle olucaktır...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İnşallah. Sıfırdan başladın güzel bir yere getirdin ama biliyorsunki hataları gidermek zor. Küçük bir hata yüzünde fw ne elveda bile diyebilirsin. Ben pars ı bu şekilde bıraktım.

forumber

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah. Sıfırdan başladın güzel bir yere getirdin ama biliyorsunki hataları gidermek zor. Küçük bir hata yüzünde fw ne elveda bile diyebilirsin. Ben pars ı bu şekilde bıraktım.
Evet şahit oldum buna...Bir hata o kadar yaptığım şeye mağoldu...

Copyright^

Copyright^

Üye
telefonun 5230 sa niye V50.6 yı istiyorsunki,V50.6 5235 için,evet tek Uygulamalar ikonu olmadı,onuda yapamadım bir türlü...

telefonum 5230 fakat navifirmden yanlışlıkla 50.6.001'i inddirip flashlayınca geri döndüremedim. telefoncuyada gitmek istemiyorum o yüzden dedim.

forumber

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Niye böyle hatalar yapıyorsunuz ki? Yazılım flashlama o kadar kolay bir iş değil. Yani bir işi yaparken herzaman 2 defa kontrol ederim ben. Yani 1000 defa flashlasam 2000 defa kontrol etmişimdir :ehe

forumber

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşalr yükleyemediğim için özür dilerim,kardeşim internetten oyun oynadığı için yükleme yapamıyordum:vur3-4 saat önce internet gitti fatura ödenmemiş...internet gelince ilk yapacağım iş Fw yi yüklemek olucak :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
QWERTY klavye çalışıyor mu? Ben c6v40 portuna 5230 orjinal fw'sinden çektiğim klavye dosyalarını atıp-flaşlıyorum telefon açılıyor açılmasına dengesiz hareket ediyor. Sürekli donuk vaziyette, menüye girilmiyor vs. Bu sorunu, sadece dil yamasını yüklediğimde giderebiliyorum (üzerine eksik dil dosyalarını atmadan). Bu seferde QWERTY klavye yok.

Ayrıca senin yazılımı indiremediğim için deneyemiyorum. Sorun linkte değil benim kullandığım internette. MEB (Mağdur Edenler Birliği) internetini kullanıyorum.

forumber

Üye
    Konu Sahibi
QWERTY klavye çalışıyor mu? Ben c6v40 portuna 5230 orjinal fw'sinden çektiğim klavye dosyalarını atıp-flaşlıyorum telefon açılıyor açılmasına dengesiz hareket ediyor. Sürekli donuk vaziyette, menüye girilmiyor vs. Bu sorunu, sadece dil yamasını yüklediğimde giderebiliyorum (üzerine eksik dil dosyalarını atmadan). Bu seferde QWERTY klavye yok.

Ayrıca senin yazılımı indiremediğim için deneyemiyorum. Sorun linkte değil benim kullandığım internette. MEB (Mağdur Edenler Birliği) internetini kullanıyorum.

Evet QWERTY de sorun yok mini olsum tam olsun:oke:.Ben sana upload ettiğim sitelerin adreslerini vereyim sen girebildiğine girersin :oke:
Rapid:
Megaupload:
DepositFiles:
HotFile:
ZShare:
Uploading.com:
FileSonic:
FileServe:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tamam, ben QWERTY sorununu çözdüm. Orjinal c6 cfw de sorunsuz klavye çıkıyor hem de sensörle. Ek yamaya ihtiyacımın olmaması çok iyi. Dil yamasını kendim yaptım.

Verdiğin tüm linklerde "Erişim engellenmiştir" yarın iş yerine gittiğimde hallederim. Hem erişimin engelli olması daha iyi zaten 1 mb int mebin ki :D İş yerinde 8mb int var.

CODON

Üye
Hocam nasıl kurulacağı hakkında hiçbir fikrim yok yardım edebilir misin ?

cennqizz

Üye
Ustam öncelikle eline, emeğine sağlık.. Ben bu fwdeki temayı nerden bulabilirim? bana yardımcı olur musun?

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
forumber kardeş n8 müzik çalarda olacakmı

forumber

Üye
    Konu Sahibi
cennqiz kardeş,tema symbian hacked teması forumda mevcut...

aslanisik kardeş, şu anda yok ama diğer versionlarda koyabilirim...

Üst Alt