c601 fmobi ve tweeties bağlantı sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
c601 fmobi ve tweeties bağlantı sorunu yardım
Arkadaşlar c601 telimle tweeties'e bağlanırken sifremi yazıyorum orada kalıyor bağlanmıyor aynı şekilde fmobi açıyorum yuvarlak şey dönuyo ama açılmıyor. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkurler

---------- Eklendi @ 23:03:46 ---------- Yazıldı @ 22:54:00 ----------

bilen yok mu arkadaşlar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
fmobi ve tweeties i kaldır..nokia mağazadan foursquare'i indir..qt dosyası yükleyecek..bu tip uygulamalar için gerekli bir dosya. sonra fmobi 1.60 ve tweeties 1.20yi tekrar yükle.çalışması lazım

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
deniyorum kardeş

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
olmadı. Tweeties 1.0 yukluyken kullanyrdum 1.20 kurdum griş yapmadı 1.0e döndüm yine olmadı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
fmobi oldu mu peki? ben qt dosyalarından dolayı olmadığını düşündüm o yüzden bu yolu söyledim.ikisi de qt tabanlı program çünkü..birde telefon hafızasına kurmayı dene programları

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
olmadı. Zaten tel hafızasında

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
belle güncellemesini yaptın mı peki yoksa hala annada mısın

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
belle

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
ayarlarda varsayılan bağlantı wap olmayacak ozaman açmıyor, turkcell ınternet veya herneyse o olacak

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
ayarlarda varsayılan bağlantı wap olmayacak ozaman açmıyor, turkcell ınternet veya herneyse o olacak

sorun çözuldu kardeşim sağolasın. Ayarlar>bağlantı>ayarlar>ağ hedefleri>seçenekler(sağ alttaki)> varsayılan bağlantı avea internet yaptım. Tesekkurler

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
ne demek kardeşim önemli değil

yaksucuk

Üye
arkadaşlar bendede tweeties progrmaında sign in diyorum network error hatası veriyo wifi ile giriyorum ben gt dediğini yapıyim olmazsa yardım edersen sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt