E72 Temel Bir Kaç Sorun Yıllardır Çözemedim

Sponsorlu Bağlantılar

ealpunal

Üye
    Konu Sahibi
E72 Temel Bir Kaç Sorun Yıllardır Çözemedim
1.si> Telefonum 23 Feb 2011 tarihli 054.005 yazılım sürümüne sahip. Telefonum hem tüm uygulamaların hem telefonun güncel olduğunu söylüyor fakat 2012'de bile güncelleme yükleyen arkadaşlarım oldu belki 2013'te de sürüm çıkmıştır. ben hiçbir şekilde güncelleme bulamıyorum.((ayrıca kimse 050 küsürlü sürümleri onaylamıyor ya yükseltin ya 0.31'e düşürün diyor. çoğu sitede 50'li sürümler hatalı deniyor sürüm konusunda komple yardımcı olursanız sevinirim)

2.si> Telefonum GPS konumunu yaklaşık 5 dakikada anca bulabiliyor. fakat uygulamayı açarken Bağlantı kurulamıyor hatası veriyor. ayarlar konumlamadan yaptığım ayarlara rağmen sadece koordinat buluyor ve harita gözükmüyor grimsi bir ekran sürekli kalıyor yüklemiyor.

3.sü> E posta kurulumunda Gmail'i seçip adresi ve şifreyi yazıyorum e posta doğrulanıyor diyor e posta menüsünü açıyor hiçbir tepki vermiyor tekrar kurmak zorunda kalıyorum yine bir tepki yok. bir hata da vermiyor ama postayı da kurmuyor.

4.sü> Telefonu kitlediğim zaman yaklaşık %80 oranında geri açamıyorum. Ekrana kilit işareti geliyor sol üst tuşa basıyorum sağ tuşa basamıyorum ardından ekran öyle kalıyor. anca bataryayı çıkararak düzeltebiliyorum. ekran kitliyken sadece saati açabiliyorum. bu beni çok zorluyor. 4-5 ay öncesine kadar yoktu.

5.si> Telefonumun kamerası 4 yıldır sorunsuz çalışıyordu fakat 1 hafta önce 4 yıldır telefona hiç zarar vermediğim ((kamerası, tuş takımı, orjinal kılıfı, kasası ekranı her şeyi 0 gibi)) halde kamerası odaklama yapamaz oldu. bir kaç santimden bile makro modu çalışırdı şimdi odaklayamıyor. hiç bir mod işe odaklamıyor. manzara ve spor modda odaklamadığı için sorun yok. fakat düşürmedim sarsmadım telefon odaklamıyor.

Telefonumun birkaç tane daha ufak tefek sorunu var fakat bi kısmı yeni ortaya çıkan bu sorunlar gerçekten önemli.

bana bu konularda yardım edebilecek en azından 2-3 sorunumu çözebileck biri varsa lütfen benimle iletişime geçsin. Kimsenin ayırabilecek çok zamanı yok her şeye fakat en azından çözümlerini bilen varsa zaman içinde çözebiliriz sırasıyla sorunları. telefonumu seviyorum ve hala işimi görüyor. facebookta ismim: TC Emre Alp Ünal
 


_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
arkadaşım pek yardımcı olamaya bilirim ama teline bi format at belki bi kaç sıkıntın geçer
 

Samet.25

E72 kullanmadim fazla anlamam ama android gibi guncel surumu bulup yukleme imkani yok mu oyle dene. Fabrika ayarlarina dondur
 

bayon

Üye
tamam ben halledeyim sorunlarını
 
yakamoz97

yakamoz97

Üye
bütün bu sorunlar yazılım güncellediğin zaman gidecektir. yazılım güncellemen için de product kodunu değişmen lazım. kodu değişince nokia suite bağladığın zaman güncelleme kısmından yeni sürümü görür ve günceller. şimdi anlatırdım bu işi ama çok uzun sürer. forumda bisürü anlatım ve paylaşım var bu konuhla ilgili oralardan bakabilirsin....
 

bayon

Üye
gerek kalmadı hallettik flaşh atarak
 


Üst Alt