Harika olmuş teşekkürler![]()

kardesim bn bunu yuklemek istiyorum fakat rof yukleyince coker dedi bi arkadasim bunun bi sikintisi olur mu biraz anlatabilimisin coq acil...
diğer konuda cevapladımTeşekürler abi bişe soracam c6-01 (Müzik calarda Calma listesi oluştur) dediğmizde belekte ekle istediğimiz kılasörü calma listesi yapılsa cok süper olur telde böyle özelik yok ama bunu kim yaparsa cfw tutulur ben uraşırim ama inşat sektöründe calışıyorm zamanım yok benim fikrim kolay gelsin

önemli olan rm dir... rm ler her c6 ile aynıdır.. sen phoenixle flaşhla sorun olmazteşekürler
- - - Eklendi - - -
ABİ BUNU TELE YÜKLEME YAPAMADIM HERALDE ÜRÜN KODUNDA OLABİLİR YADA PC CÖZEMEDİM
- - - Eklendi - - -
TELEFONUN ARKASINDA BUNU YAZIYOR 059C383_ SENİN YAZILIMSA BUKODU TAŞIYOR 059C260 ONUN İCİN TAM YÜKLEME YAPILMIYOR YAPILINCA DA 3 4 DEFA BAŞA ALINIYOR BEN YAZILIMIN ORTASINDA SIKILIDIM USB SÖKTÜM TLİ ACINCA SENİN YAZILIMIN FARKETİM AMA TAM VERİM ALMADIM BUNUN İCİN YAZILIM HOŞUMA GİTİ BUNU BİDE 059C383 ÜZERİNE CIKARTA BİLİRM,İSİN KOLAY GELSİN
müzik çalarda ki hoşgeldiniz yazısına kendi adımı falan yazmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.
abi cvvn cok guzel tel coktu sen cvvni yuklemek istiyorum anlatında bende yapayım nlur yoksa teli yarın servise vrcm ALLAH RIZASI icin yardm edin
- - - Eklendi - - -
hartla actım tabi
abi baktımda teli hic gormuyoki bi anlat kurban olam
- - - Eklendi - - -
c +r varya yapamıyom orayı yapsam olcak mecbur orayı atlıyom oyle yapıyom bu sefer sendeki gbi direk yazılım guncelleme gelmiyo ölü telefonlar icin yazıyo ona tik koyyom istediklerini yapıyom tak cıkar bas gene degismiyo teli urun bulma gozukmuyo sendekı gbi
abi sen nasıl bulduruyon anlat bna
- - - Eklendi - - -
ctrl r aynı anda basıyom urunu bulma gene gozukmuyo bi detaylı anlat bna
zaten kurulu sendeki turkcede oyle ama tel gormuyo