C6^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
abi orjinal bluetooth ismi c7 olarak görünüyor haberin olsun hani bu senin için pek sorun olmayabilir ama haberdar olman için söyledim :spr

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi orjinal bluetooth ismi c7 olarak görünüyor haberin olsun hani bu senin için pek sorun olmayabilir ama haberdar olman için söyledim :spr
teşekkürler bilgi için.. güncellemede daha dikkat edicem bunlara kardeşim

cyber

cyber

Üye
vay yeni güncelleme mi geliyo bekliyorum =)

jakobs21

Üye
ya flash attıktan sonra hafıza kartını takıyorum bazı uygulamaları kurmuyo bu uygulamaları nasıl kurarım yada nasıl kaldırırım yer kaplıyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya flash attıktan sonra hafıza kartını takıyorum bazı uygulamaları kurmuyo bu uygulamaları nasıl kurarım yada nasıl kaldırırım yer kaplıyo

yedeklerini pc ye al hafıza krtını biçimleendir daha sonra kurucaklarını tekrar kur

jakobs21

Üye
ya öyle çok uzun sürer ve atacagım dosyaların uidlerini tek tek bulmam gerkir ben kurulmayan uygulamaların ismini nası örenirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya öyle çok uzun sürer ve atacagım dosyaların uidlerini tek tek bulmam gerkir ben kurulmayan uygulamaların ismini nası örenirim

öyle uzun iş hafıza kartını biçimlendir daha iyi

jakobs21

Üye
bide cfwde şarj nası dayanıyo diğer cfwlerde çabuk bitiodu bunda nası

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

jakobs21

Üye
ya şu yedekleme işlemini ayrıntılı anlatırmısın oviyemi yedeklicem

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya şu yedekleme işlemini ayrıntılı anlatırmısın oviyemi yedeklicem

resim müzik gibi dosyalarını pc ye aktar. Rehberinide sim kartına aktar. Sonra hard format at hafıza kartını biçimlendir. Yazılımı at tamamdır

jakobs21

Üye
uygulamalar ve oyunlar ne olcak önemli olan onlar

jakobs21

Üye
ya widgetler eksik 3g bluetoth vb vidgetleri yok

jakobs21

Üye
ya web widgeti falanda yook sen bütün widgetleri koy bide güncelleme ne zaman geç gelecekse sen şimdi mini bi güncelleme yaparmısın

Üst Alt