C6^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Dostum şu ana kadar kullandıklarımdan görselliği en iyi olan cfw diyebilirim fakat performansta ufak problemler yaşadım ve son olarak kapatma menüsün den yeniden başlat dedim telefon dead oldu. dead flash attım. Cfw den yeniden başlatı kaldırmak için hangi dosyayı silmeliyim ?
teşekkürler yeniden başlatta problem olmaması gerek ama yinede sen bilirsin CORE'den 1FFF58F3.txt bu dosyayı silmen yeterli

- - - Eklendi - - -

Hakan dün çalıştı ama bugun telefonu kapattım açtım bir daha da çalışmadı. tekrar flash attım ve maalesef çalışmıyor dostum.
hım anladım uyumsuz demek neyse buna açıklık getirildi saol kardeşim

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45

gokselatar35

Üye
Dostum bendede yeniden başlatmada hiç sorun yok 5-6 kez denedim arka arkaya ama hala bildirim ledi msjda veya çağrıda yanıp sönmüyor aca bunun bi programı vardı forumda onu yüklesem olurmuki.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bendede yeniden başlatmada hiç sorun yok 5-6 kez denedim arka arkaya ama hala bildirim ledi msjda veya çağrıda yanıp sönmüyor aca bunun bi programı vardı forumda onu yüklesem olurmuki.
uyumsuz ondan herhalde... güncelleme kaldırırm artık...

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Bu arada bugün berbere gittim adam telefonu gördü çok begendi aynısından ona da kurdum :D

gokselatar35

Üye
Dostlar benim gördüğüm iki sorunu düzeltirseniz bu cfw süper olucak.
1-Bildirim ışığı msj ve çağrıda yanıp sönmüyor.
2-Galeride veya herhangi bir resimde görüntüyü kullan veya müziklerde müziği kullan çıkmıyor.
ama sistem hızlı onuda söyleyeyim bu iki sorun birde restart için dediler ama bende restartda sorun olmadı daha

bjkmert45

bjkmert45

Üye
2-Galeride veya herhangi bir resimde görüntüyü kullan veya müziklerde müziği kullan çıkmıyor.
ama sistem hızlı onuda söyleyeyim bu iki sorun birde restart için dediler ama bende restartda sorun olmadı daha

Usta 1. söylediğin hatalı evet. Ama 2. söylediğin değil oluyor bugün bluetooth tan muzık aldım yapıtım sonra begenmedım muzık çalardan değiştirdim.

gokselatar35

Üye
Bende öyle çıktı arka arkaya flaşladığımdan olabilirmi acaba

cyber

cyber

Üye
kırmızı yanmaz demiştim neyse uğraştığın yeter

cyber

cyber

Üye
bende birşey deyim mesajlarda oturuma girerken beyaz ekran sorunu var 1sn bembeyaz oluyo sonra geri düzeliyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

hm herkesde farklı sorunlar var. Bildirim ışığı tamam o genel ama digeri senden kaynaklı kardeşim mertte sorun yok

• Beğen
cyber

cyber

Üye
görüntüyü kullan olmamasının sebebi foto düzenleyicinin olmaması

cyber

cyber

Üye
göksel dedikleri doğru

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bende birşey deyim mesajlarda oturuma girerken beyaz ekran sorunu var 1sn bembeyaz oluyo sonra geri düzeliyo

o bendede var kullandgım oturum skininle alakalı pek sorun değil o ya

- - - Eklendi - - -

görüntüyü kullan olmamasının sebebi foto düzenleyicinin olmaması

doğrudur...

- - - Eklendi - - -

orjinal udayı kullanabilirsiniz. Udaya mod uygulamadım sadece temizlik yaptı

• Beğen

gokselatar35

Üye
Bu bildirim olayını nasıl ayarlarızya

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Arkadaşlar dediğinizs orunlardan hiç birşey anlamıyorum. Sadece bildirim LED inde problem var. Diğer hiç bir söylediğiniz problemler bende yok. Eğer isteyen varsa başlarım 1 saat telefonun videosunu çekerim. Bence öncelikle herkes ilk sayfadan flash öncesi neler yapacağını okusun sonra yorum yapsın.

cyber

cyber

Üye
galeriye gel ve foto kullan seçeneği var mı söyler misin

tarxhn

tarxhn

Üye
saolsın dostum emegine sağlık

Üst Alt