doctorrr
Üye
sıkıntı yok o zaman abi
ben inanıyorum neden inanmıyayım![]()

sıkıntı yok o zaman abi
ben inanıyorum neden inanmıyayım![]()

tamam kardeşim
sıkıntı yok o zaman abi![]()

1. Kınatik kaydırma: Rofs2 / private / 10202be9 / 20021192.cre bu dosyayı silarkadaşlar birkaç sorum olacak. 1. kinetik kaydırmayı kaldırmak için hangi yolu izlemeliyim. 2. üstteki batarya şebeke simgelerini nasıl değiştirebilirim. 3. o müzik fix i nereye atmalıyım. 4. rompatcher ı nasıl gömebilirim. yeniden flash atıcamda atmadan hallediyim bunları. şimdiden teşekkürler.
teşekkürler. 1 le 4 tamam ama avkon2 yi nereye atıcam ve müzik fix in patchını atacağım patches klasörü nerede rofs2 rof3 felan. kusura bakma fazla bilgim olmadığı için soruyorum yavaş yavaş öğreniyoruz işte
1. Kınatik kaydırma: Rofs2 / private / 10202be9 / 20021192.cre bu dosyayı sil
2. Avkon2: modlar bölümünde çok avkon2 var istediğini at değişimi onayla tamamdır
3. ana başlıkta yeterince açıklama var...
4. rom patcheri 3.1 plus u indir siscontetsla parçala rofs2 at...

dosyayı indir zaten patches klasör olarak geliyo o klasörü depoya atıcaksın...teşekkürler. 1 le 4 tamam ama avkon2 yi nereye atıcam ve müzik fix in patchını atacağım patches klasörü nerede rofs2 rof3 felan. kusura bakma fazla bilgim olmadığı için soruyorum yavaş yavaş öğreniyoruz işte![]()
çok teşekkürler ilgilendiğin için. inşallah düzgün yapmışımdır bi sorun çıkmaz
dosyayı indir zaten patches klasör olarak geliyo o klasörü depoya atıcaksın...
coreye atıcaksın avkonu

bununla ilgili bilgim yok malum flaşh atmaktan tlfnu kuramıyorumçok teşekkürler ilgilendiğin için. inşallah düzgün yapmışımdır bi sorun çıkmaz
- - - Eklendi - - -
son bi sorum olacak. acaba müzik çalarda oluşturduğumuz çalma listeleri nereye kaydoluyo? her flaştan sonra çalma listesi oluşturmaktan bıktımda :S

tamam kardeşimtamam sağol. konu açıyım o zman çünkü gerçekten bıktım![]()

rica ederim güle güle kullanlisteme ekledim
hmm tester çalışıyor dedi.. hard format atıp depoyu biçimlendirdinmi eski kırıntılar karıştırıyor belki...Dostum bildirim ışığını denedim ilk ve çalışmıyor beklemede diyorum menüye giriyorum çalışıyor msj veya çağrıda çalışmıyor. c6-01 black
mert bi gelsin bakalım ne dicek. tlfn yok elimde ancak bu kadar yardım edebiliyorum kardeşimDenedim 2 kez flaşladım olmadı aynı hala normalde çalışıyor. Msj veya çağrıda çalışmıyor.
mert bi tam bilgi versin ona göre bakarız..Bende denemeye devam ediyorum dostum bakalım ne olacak. Ama eline sağlık güzel olmuş şu bildirimde hallolsa tam olucak.![]()