kinetik kaydırma var mı
belle refresh in üzerine cf flaşlasak olur mu
deniyorum bu gece kanka yalnız sağlam olmuş söyleyeyim
- - - Eklendi - - -
kullandığın efekt nedir efekt takıntım var? olmazsa değiştiricem
- - - Eklendi - - -
eğer bunada sıksık güncelleme yapmazsan sevinirim çünkü ha deyince flash atamıyorum vaktim kısıtlı![]()

jin hao nun yine değiştirmeme gerek yok varsayılan tema şahane hız yönünden gayet akıcı sağolasın
amazing adında bi efek.
Güncelleme uzun zaman çıkmaz.
Teşekkürler güle güle kullan![]()
n8 içinde bi' çalışma yapmanı öneririm böyle n8 kullanan arkadaşlar bundan yoksun kalmasınlar isterim çünkü şahane olmuş 
jin hao nun yine değiştirmeme gerek yok varsayılan tema şahane hız yönünden gayet akıcı sağolasınn8 içinde bi' çalışma yapmanı öneririm böyle n8 kullanan arkadaşlar bundan yoksun kalmasınlar isterim çünkü şahane olmuş
![]()

iyi çalışmalar...
teşekkürler güzel yorumun için. N8 tester bulursam n8 de yaparım![]()
iyi çalışmalar...
hocam öncelikle teşekkürler. Bi sorun gördüm onu söyleyim. Müzik çalarda ve radyoda sesi yarısından sonra ne kadar açarsan aç hoparlörden ve kulaklıktan çıkan ses değişmiyo. İnşallah anlatabilmişimdir.
ana sayfada fix paylaştım indir ve kurulumu yap.rica ederim güle güle kullan
tamam teşekkürler.
yazılımı atmadan önce depo hafızasını biçimlendirip hard format attınmı? eski kırıntılar kalmışsa ondanda olabilir... çünkü bende bile rompatcher yamasıyla ana ses düzeliyorasıl garip olan şu fix i yapmadığım halde sıkıntı yok bende hatta bangır bangır kulağımı mahvetti
harbi garipmişonu hep yaparım zaten
yazılımı atmadan önce depo hafızasını biçimlendirip hard format attınmı? eski kırıntılar kalmışsa ondanda olabilir... çünkü bende bile rompatcher yamasıyla ana ses düzeliyorharbi garipmiş
anladım.. sorun yoksa güzel ya.. güle güle kullanın...
onu hep yaparım zaten
şimdi inanmayacaklar falan video koyıyım isterseniz
anladım.. sorun yoksa güzel ya.. güle güle kullanın...

şimdi inanmayacaklar falan video koyıyım isterseniz![]()