C6^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

erhanred

Üye
kinetik kaydırma var mı

erhanred

Üye
belle refresh in üzerine cf flaşlasak olur mu

doctorrr

doctorrr

Üye
deniyorum bu gece kanka yalnız sağlam olmuş söyleyeyim :spr

- - - Eklendi - - -

kullandığın efekt nedir efekt takıntım var? olmazsa değiştiricem:evet:

- - - Eklendi - - -

eğer bunada sıksık güncelleme yapmazsan sevinirim çünkü ha deyince flash atamıyorum vaktim kısıtlı :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
deniyorum bu gece kanka yalnız sağlam olmuş söyleyeyim :spr

- - - Eklendi - - -

kullandığın efekt nedir efekt takıntım var? olmazsa değiştiricem:evet:

- - - Eklendi - - -

eğer bunada sıksık güncelleme yapmazsan sevinirim çünkü ha deyince flash atamıyorum vaktim kısıtlı :(

amazing adında bi efek.
Güncelleme uzun zaman çıkmaz.
Teşekkürler güle güle kullan :)

doctorrr

doctorrr

Üye

amazing adında bi efek.
Güncelleme uzun zaman çıkmaz.
Teşekkürler güle güle kullan :)
jin hao nun yine değiştirmeme gerek yok varsayılan tema şahane hız yönünden gayet akıcı sağolasın :D n8 içinde bi' çalışma yapmanı öneririm böyle n8 kullanan arkadaşlar bundan yoksun kalmasınlar isterim çünkü şahane olmuş :evet:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

jin hao nun yine değiştirmeme gerek yok varsayılan tema şahane hız yönünden gayet akıcı sağolasın :D n8 içinde bi' çalışma yapmanı öneririm böyle n8 kullanan arkadaşlar bundan yoksun kalmasınlar isterim çünkü şahane olmuş :evet:

teşekkürler güzel yorumun için. N8 tester bulursam n8 de yaparım :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
mustyaky

mustyaky

Üye
hocam öncelikle teşekkürler. Bi sorun gördüm onu söyleyim. Müzik çalarda ve radyoda sesi yarısından sonra ne kadar açarsan aç hoparlörden ve kulaklıktan çıkan ses değişmiyo. İnşallah anlatabilmişimdir.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam öncelikle teşekkürler. Bi sorun gördüm onu söyleyim. Müzik çalarda ve radyoda sesi yarısından sonra ne kadar açarsan aç hoparlörden ve kulaklıktan çıkan ses değişmiyo. İnşallah anlatabilmişimdir.

ana sayfada fix paylaştım indir ve kurulumu yap.rica ederim güle güle kullan

doctorrr

doctorrr

Üye
asıl garip olan şu fix i yapmadığım halde sıkıntı yok bende hatta bangır bangır kulağımı mahvetti

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
asıl garip olan şu fix i yapmadığım halde sıkıntı yok bende hatta bangır bangır kulağımı mahvetti
yazılımı atmadan önce depo hafızasını biçimlendirip hard format attınmı? eski kırıntılar kalmışsa ondanda olabilir... çünkü bende bile rompatcher yamasıyla ana ses düzeliyor :) harbi garipmiş

doctorrr

doctorrr

Üye

yazılımı atmadan önce depo hafızasını biçimlendirip hard format attınmı? eski kırıntılar kalmışsa ondanda olabilir... çünkü bende bile rompatcher yamasıyla ana ses düzeliyor :) harbi garipmiş
onu hep yaparım zaten

Üst Alt