C6^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

cyber

Üye
şimdi menü tuşu kırmızı yanıyo mu yanmıyo mu

anladım. Normal bişeymiş zaten. Cfw yi yapan ben yabancı kalan ben TLFn olmayınca böyle oluyomuş demekki bu duyguyuda tattım

Hahaha Yapma be kardeşim. Benım anlamadıgım beyaz yanan yer nasıl kırmızı yanıcak anlamıyorum. Modla ledin rengi falan mı değişiyo

Konu Sahibi
Hahaha Yapma be kardeşim. Benım anlamadıgım beyaz yanan yer nasıl kırmızı yanıcak anlamıyorum. Modla ledin rengi falan mı değişiyo

led kodları var hangisinı koyarsan o yanar. 5800 a güncelleme geldiğinde şarj olurken yeşil doldugunda arama kapama tusu kırmızı yanıp söncek dolduğunu belirtmek için

- - - Eklendi - - -

güzel hemen deneyeyim cfw yi bu arada o dosya tam olarak nerde

corede

cyber

Üye
rica etsem tam yol söyler misin

cyber

Üye
tamam müsait bi zaman atarsın sağol

Hakan bu dosyalar içinde ROFS3 eksik haberin olsun. Bende senin sabah attığın ilk rofs3 ten aldım kardeşim.

haqanguven bu cwf c6 için mi yoksa c6-01 için mi ben ikilemede kaldım çünkü benim c6-01 fm verici yokta

Konu Sahibi
haqanguven bu cwf c6 için mi yoksa c6-01 için mi ben ikilemede kaldım çünkü benim c6-01 fm verici yokta
c6.01 icin. C7 evols konumdan alıntı yaptım o yüzden o var kaldırcam pc geçince o mod bilgisini kusuruma bakma kardeşim

- - - Eklendi - - -

Hakan bu dosyalar içinde ROFS3 eksik haberin olsun. Bende senin sabah attığın ilk rofs3 ten aldım kardeşim.

hadi ya rof3 ü ayrı linkte upload edeyim o zaman

- - - Eklendi - - -

Benim Aklıma Bir Şeyler Geliyor Ama Neyse

nedir?

ByKatre

Üye

c6.01 icin. C7 evols konumdan alıntı yaptım o yüzden o var kaldırcam pc geçince o mod bilgisini kusuruma bakma kardeşim

- - - Eklendi - - -

hadi ya rof3 ü ayrı linkte upload edeyim o zaman

- - - Eklendi - - -

nedir?

Boşver Hakan