C6 Rm-718 ve C7 Rm-675 Downgrade mevcut galiba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
C6 Rm-718 ve C7 Rm-675 Downgrade mevcut galiba ?
Arkadaşlar NAvfirmden quality assurance serverinde C6.01 ve c7 için eklenmiş dikkat ettiniz mi hiç ?

Bildiğim kadarıyla Adamın biri N8 in Dosyasını Editleyerek C7 Anna 25,8 e dönüş yaptı...

mmb7982

Üye
bencede böyle bişey olmalıydı ve umarım gerçektir.

bu konu açılarak sanırım kobay arayışına girilmiş belki de ben yanlış anlamışımdır. bu tarz riskli konular açıldığında denenmemesi önemle vurgulanmalı ve denemek gerekiyosa konuya açan arkadaşımız ilk önce deneyip izlenimlerini yazmalı. yoksa birçok arkadaşımız konuyu tam anlamadan denemeye kalkıp cihazlarını servislik yapabilir

dekor67

Üye
ama hayat rislerle guzeldır dimı

ama hayat rislerle guzeldır dimı
eğer o kadar para verdiğin yeri geldiğinde gözün gibi baktığın cihazı sadece güzellik olsun diye riske atıyosan söyleyecek bişey bulamıyorum. tabi karar sizin herkes cihazına istediğini yapabilir. ama yapmadan öncede olacaklara hazırlıklı olmalıdır körü körüne bişeyler yapmak bana göre değil en azından

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

cengizx1

Üye
beyler tartısmayın bırazdan denıcem ben rahat olun sorumluluk bana ait

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
beyler tartısmayın bırazdan denıcem ben rahat olun sorumluluk bana ait
neyi deniyeceksin geri dönmeyimi ? Kullandıgın sürüm zaten 25.07 suan içinde 25.07 var bir alt sürümü yok yani 24.07 veya 22.1 bunlar ekli deyil ki ve sadece belli ülkeler var onlarıda ilerleyen günlerde görücez

cengizx1

Üye

haklısın geri surum 25.07 bı an ıcın kafam karıstı kusura bakma

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim Dowgrade amacı bir önceki sürüme geri dönmektir. Quality assurance serverlerine daha yeni yükleniyor. tam anlamıyla yüklenmemiş değil bazı ülkeler için var ne olacagı da belli degil

cengizx1

Üye
aynen kımseye tavsıye etmıom denemesınler sımdılık ben yanlıslıkla denedım tel acılmıo ama suan cozdum olayı bılmeyen arkadaslar hıc ugrasmasın benden tavsıye

nokia tahminimce belleden sonra downrage olayını da çözücek

17faruk

Üye
arkadaşlar bende telefona belle yükledim (c7)bir kaç hata wardı dedim geri anna yı yükleyeyim nedeolsa yakında belle çıkacak orda hatalar düzeltilir onu yüklerim ama malesef geri anna yı yükleyemedim bir sürü şey denedim hep aynı hata

Verifying communication to product (before flash finalizing)
Failed to verfy communication to product

ve sonrada bu yazı çıkıyo
Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?
HRESULT 0x8421001c (-2078212068)
Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.

nasıl düzeltirim bunu nasıl geri yükleme yaparım bilen warmı_?

CanKartaL

Emekli Yönetici
N8 C7 C601 gibi telefonlarda aynı rom varken downgrade olmaması zaten garipti ki bu da sanırım bootloader kilidinin yazılımıyla alakalı bir sorundu ve Nokia bunu çözmeye çalışıyor olabilir
Eğer ki tahminim doğruysa bu Downgrade işlemiyle ilgili dosyalardan Bootloader kilidini aşmak için gerekli bazı bilgiler elde edilebilir ve eğer ki bu olursa bakın siz asıl şamataya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...