C6 Portlu 5800 CFW by Sinek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi
C6 Portlu 5800 CFW by Sinek
Herkesten özür dilerim. İlk CFW'mi editledim fakat onuda paylaşırken elime yüzüme bulaştırdım. Bu konuyu hiç açmamalıydım. Copright hakları ile uğraşmak falan çok uğraştırıyor. Emek hırsızlığı mı editlenmiş cfw mi hiç anlamadım bu yüzden lütfen konuyu çöpe taşıyınız. İnşallah TAMAMEN bana ait olan bir CFW yapabilirim. Tekrar özür diliyorum ve bu konuyu boş yere açtığınız için üzüntülerimi dile getiriyorum. İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: qweratomic

hakanLp07

hakanLp07

Üye
Güzelmiş :)

Metalist Angel

Metalist Angel

Üye
ellerine sağlık :D

mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Metalci

repipap19

Üye
Eline sağlık çok güzel olmuş :oke:

mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi
sağol dostum

x-scarface

x-scarface

Üye
emeğine sağlık.

topbar saatinin yanındaki ös yi kapatıp görsel koysaydın daha hoş dururdu :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Başlık biraz daha dikkat çekici olsaymış daha iyi olurdu.:)
Ve cfw hatalarını söyleme.:D Konu üzerinde biraz daha çalış resimleri çoğalt.:oke:

mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi
Çok Sağolun.

haqanguven

haqanguven

Üye
inşallah bu benim yazılımın üstüne kurulmamıştır... Kurulmuşsa ana başlıkta göremedim...indirip incelicem ben yazılımlarımın her yerini bilirim. Emek veriyorum tek tek her dosyayı düzenliyorum...

ByKatre

ByKatre

Üye
inşallah bu benim yazılımın üstüne kurulmamıştır... Kurulmuşsa ana başlıkta göremedim...indirip incelicem ben yazılımlarımın her yerini bilirim. Emek veriyorum tek tek her dosyayı düzenliyorum...

izin vermişsin yaw

haqanguven

haqanguven

Üye

hakan zaten bu senin fw üzerine hatta senden de konu aracılığı ile izin almıştı. Ama bu konuda belirtmemiş. O ayrı.

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...imlere-bakip-fikir-soyler-misiniz-677384.html

ben izin werirken ona açıklama yaptım aynısını catre de yaptı bana, ben her konuyu takip edemem ki

- - - Eklendi - - -

izin vermişsin yaw

2 nizde aynısını yaptınız. Güncelleme getirdiniz konuda alt yapı ne hiç belirtmediniz ben buna kızıyorum.

Süleyman

Süleyman

Üye

ben izin werirken ona açıklama yaptım aynısını catre de yaptı bana, ben her konuyu takip edemem ki

- - - Eklendi - - -

2 nizde aynısını yaptınız. Güncelleme getirdiniz konuda alt yapı ne hiç belirtmediniz ben buna kızıyorum.

haklısın. Bende olsam bende kızarım

ByKatre

ByKatre

Üye
Çok haklısın hakan hata ettim sonra hemen düzelttim şimdi yayınlamıyorun izin olmadığı için kusuruma bakma

qweratomic

qweratomic

Üye
Şunu nasıl düzeltebilirsin .
Şimdi Resimde RAMblow pro ve saat hem üstte hemde altta var bunun birisini nasıl iptal edebilirim.
Belle TopBar v3.0 ing. heralde bunu kaldırıp türkçesini kurabilirmiyiz
Tşk

mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi
Şunu nasıl düzeltebilirsin .
Şimdi Resimde RAMblow pro ve saat hem üstte hemde altta var bunun birisini nasıl iptal edebilirim.
Belle TopBar v3.0 ing. heralde bunu kaldırıp türkçesini kurabilirmiyiz
Tşk
programda bunlar yok ben sonradan yükleyip gösterdim bilginize.

Bu arada Hakan abi özür dilerim yanlış anlamışım konuyu nasıl değiştireceğimi yazarsan düzeltirim. Yani konu içeriğini ve başlığı nasıl düzelteyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt