Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c6 cfw ana ekran saat hakkinda yardim lutfen
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
psychopaht
Üye
Konu Sahibi
c6 cfw ana ekran saat hakkinda yardim lutfen
arkadaslar 5230 v40.0.03 pars c6v20 cfw kullaniyorum fakat ne yaptiysam ana ekrandaki saat ss lerdeki gibi dijital cikmadi. hep telefonun kendi yazi fontuyla yaziyor saat. ne yapmam gerek bi yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler.
Febris
Üye
Saatin ustune basın ve oradan ayarlar ve analog u dijital yapın sorun hallolur. Anlattıklarınızdan anladıgım bu :S
psychopaht
Üye
Konu Sahibi
hayir saat zaten dijital ama telefonun kendi fontuyla sayilar. n8 deki gibi ss de .bi bakabilirsin istersen pars konusuna. bu arada konuyu yanlis yere acmisim
Ali Emre Çirik
Üye
yine yanlış yere sordunuz sistem modlamaya falan sorun.
psychopaht
Üye
Konu Sahibi
yine ? ali dostum saka misin sen? farkindayim zaten yanlis yere actigimin niye uzatiyosun?
Ali Emre Çirik
Üye
o zaman sorun yok.
fatih982
Üye
lan aliemre sen bu forumun muhtarımısın her boka maydonoz oluyon
olmasın daah iyi çünkü ben bu çocuğa özelden fw yapıp gönderdim hadi sende yardım ol benim kadar aman yorum olmasın senden artık daah iyi illaki, yapacaksan da iyi bi öğren de öyle
fatih982
Üye
yorum yok yazmanda bi yorum lan gıcık oldum lan san gıcık
durduğun hata durduğun gladyatör elimden gelse ben camdan dışarı atacam kapıyı bacayıda kilitleyecem gelmesin buralara adam resmen görüntü kirliliği yawwwww sinirlerim zıpladım akşam akşam
psychopaht
Üye
Konu Sahibi
bilerek yapiyor bence
GLADYATÖR1581
Üye
dün şikate ettim cirik i yöneticilere şükür attılar siteden