hxüxsxaxm
Üye
Hüsam Abicim Daha Önce Yüklediğim Fwlerin Hemen Hemen Hepsinden Memnun Kalmadım Şimdi Bir Fw Kullanıyorum Güzel Kullanıyorum Fakat Videolarım Hem Video/TV Kısmında Çıkıyor Hem Fotoğraflarımın İçerisinde Çıkıyor Fotoğraf Fotoğraflardan Video Videolardan Başka Yerden Çıkmasın İstiyorum. İnternete Girerken Geçersiz Sunucu İsmi Diyor Bu Sorunmudur Bilmiyorum. Kilit Çubuğunun Sürükleyin Yazısı Düzgün Değil O Moralimi Bozuyor Biraz Simetri HastasıyımOnun Dışında İstediğim İphone Gibi Kayan Menü Olursa Güzel Olur Diye Düşünüyorum. Birde Şarj Dayandıramıyorum Artık Misafirliğe Giderken Bile Şarj Cihazıyla Gidiyorum 5 Saat Falan Gidiyor Bu Konudada Bir Düzenleme Olabilirse Güzel Olur
Yanlız Günlük SMS İm 500
--------------- Ekleme ---------------
Bu Arada Şimdiden Teşekkür Ederim.Saygılarımla.Kolay Gelsin...![]()
iide benim fwlerin hepside yazı düzgün zaten şarjı hallettim sayılır ama video konusuna niye takıldın anlamadım fotoğraflarda gözükmesinin ne zararı var ki?...
şarj sorunsuz bir gün gidiyor söyle bir gün,gün boyunca netteyim akşam 11 gibi bitiyor... normal kullanım kesinlikle 2 günü geçer ama...
Onun Dışında İstediğim İphone Gibi Kayan Menü Olursa Güzel Olur Diye Düşünüyorum. Birde Şarj Dayandıramıyorum Artık Misafirliğe Giderken Bile Şarj Cihazıyla Gidiyorum 5 Saat Falan Gidiyor Bu Konudada Bir Düzenleme Olabilirse Güzel Olur
Patetes mi oda bişeymi benim yeni yapacağım Fw istediğin yemeyi yapabiliyor...