C6-01'e CFW belle çıkarsanız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar sızmadıgı sürece unutun belleyi N8'den ona uyarlama flan öyle olmuyo o işler yoksa smdiye kadar cooktan yapılırdı nye yapılmadı sanyosunuz? bi kere hiç yoktan ekran boyutları farklı bunu yapması bile ne kadar zor ki daha bi sürü driver farkı var aralarında...orjinal cfw 3 aydan önce gelmez zaten annayı yeni yayınladılar daha..o yüzden stand by...:pro:

mesut1979

Üye
polluxea♪;3996783' Alıntı:
arkadaslar sızmadıgı sürece unutun belleyi N8'den ona uyarlama flan öyle olmuyo o işler yoksa smdiye kadar cooktan yapılırdı nye yapılmadı sanyosunuz? bi kere hiç yoktan ekran boyutları farklı bunu yapması bile ne kadar zor ki daha bi sürü driver farkı var aralarında...orjinal cfw 3 aydan önce gelmez zaten annayı yeni yayınladılar daha..o yüzden stand by...:pro:

gecenlerde banada madness nokia 701 den portlaniyor diyordu ,sende sizinti diyorsun hanginiz dogru

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum adam portlayıp sızdıryo zaten kendi oturup ewde yapmıyo ya bunu

mesut1979

Üye
slm,demekki c7 icinde portlanabilr,eger c7 telefonum olmus olsyadi yapabilirdim dedi madness

emreipekci

emreipekci

Üye
madness istanbuldaysa ben vereyim ona benim teli yapsın :naughty:

Uruloki

Uruloki

Üye
701 den portlama olayı rofs2 için qt sorunu bitirmek ve türkçeleştirme adına yapılan bir olay

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ya olm adam daha 3 ay var diyo hiç takip etmiyo mu bu güncellemeyi güncelleme tarihi 18 ekim 11 yazıyodu 1 ay geç çıkar yani bu ayın 18 i elimizde bence !

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
mümkün değil.geçen 26 kasım dediler çıkmadı:(sinir oluyom bi türlü çıkmadı:off:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
26 kasım değil ekim ve ayrıca bu gerçek 18 ekim 11 yazıyo güncellemede bu detayı atlamayın 1 ay ekleyin 17-19 arasında gelir

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
inşallaaaaaaaaaaaaaah.bu arada kusura bakmayın yanlış yazmışım:ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...