C6-01'e CFW belle çıkarsanız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
C6-01'e CFW belle çıkarsanız?
beyler n8'e çıkarıyorsunuz C6-01'ede çıkarsanız olmazmı?Toplanıp şöyle birkaç arkadaş.

Asteroid9

Asteroid9

Üye
evet çok iyi olur :ehe bizim hiç bellemiz olmadı:naughty:

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Daha en az 1 ay var,çıkarsanız şöyle bir CFW 10 Numara olur...

Uruloki

Uruloki

Üye
arkadaşım N8 e çıkmasının nedeni onun belle dosyalarının sızması yoksa diğerlerinede çoktan yapılırdı

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Bunun nasıl sızmadı... Zaten N8'in çoğu dosyası C6-01 ile aynı değilmİ?

Uruloki

Uruloki

Üye
öyle olmuyor işte çoğu diyorsun bir driver farklı olsa hepsi değişiyor

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Yapma hiçmi umut yok,Birkaç eksikliğede razıyım

qsaw

qsaw

Üye
bu nasıl sızmış acaba yani bu belle cfw si çoktan beri var daha nokya sistemi tam oturtturmadan neden dosyaları sitelere koyuyor ? yada bu sızma olayı nokia nın işletim sistemi yapılan tesisten mi sızdırılmış ç.a.l.ı.n.m.ı.ş

Uruloki

Uruloki

Üye
yok dostum ki bence en benzeyen rofs2 ama onda bile değişiklik var misal c6-01 in rom daha fazla onun için illa ki daha fazla kodlama yapılcaktır neyse şansına küs

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Bize Belle Lazım C6-01'e

----------Eklendi @ 14:54:16 ---------- Yazıldı @ 14:53:49 ----------

yok dostum ki bence en benzeyen rofs2 ama onda bile değişiklik var misal c6-01 in rom daha fazla onun için illa ki daha fazla kodlama yapılcaktır neyse şansına küs
ROm fazla derken

Uruloki

Uruloki

Üye
ya çalınma diye bir olay yok ve nokia koydu diye de bir olay yok olay nokia betatester larının hepsinin N8 kullanmasından kaynaklanması durumu yani adamlar izin alarak koydular bu fw yi(ki öyle olmadığını söylüyorlar ama ben yemem dailymobile dan kaldırtırdı nokia öyle olsa) bizi kobay olarak denemek için he kötü mü oldu yok çok iyi oldu aslında ma dediğim gibi şansınıza küsün

deli oğlan

Üye
arkadaşlar bence c6 ve c7 ye çıkmamasının tek sebebi downgrade yapılamıyor olması çünkü bi yanlışlıkta bi üst sürümü falan beklemek zorunda kalırız..ben öyle düşünüyorum :)

SilentOne

SilentOne

Üye
düşüncenede haklısın bu durumda soyle bir soru sormak geriyor 1.soruneden c7,e7,c6-01 de downrage yok ?

deli oğlan

Üye
düşüncenede haklısın bu durumda soyle bir soru sormak geriyor 1.soruneden c7,e7,c6-01 de downrage yok ?

aynen katılıyorum n8 symbian^3'se bizim telefonlarımızda symbian^3 ?? ben mesla herhangi bi cfw yükleyemeye korkuyorum downgrade olmadığı için başıma bi iş gelmesin diye..

qsaw

qsaw

Üye
downgrade ne ?:bilmm

----------Eklendi @ 19:33:11 ---------- Yazıldı @ 19:25:13 ----------

galiba derecesini düşürmek ben öyle anlamlar buldum google amca sağolsun

----------Eklendi @ 19:33:27 ---------- Yazıldı @ 19:33:11 ----------

açıklayacak yokmu

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Downgrade eski sürüme dönmek mesela sende v24 var v14 e dönersen downgrade yapmış olursun ama n8 hariç mümkün değil

qsaw

qsaw

Üye
bu nasıl oluyor direkman telefondan kendi kendinemi dönüyor

çünkü flash la zaten bu mümkün

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

C6–01 için Belle fw varsa upload et yaparlar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye
Hayır flashla oluyo n8 ciler scandinavia ile yapıyor sanırsam

evet iskandinav yani direk orjinal sürüm diyelim ilk finlandiyada çıktığı için ürünler o yazılımı atıyoruz sonra cihaz orjinale dönünce tekrar flash

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...