c6-01'de açık uygulamlarda nfc :O

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü Adam

Kötü Adam

Üye
    Konu Sahibi
c6-01'de açık uygulamlarda nfc :O
arkadaşlar ben bikaç saat önce telefona hard format attım
işte eksik kalan ıvır zıvırları yüklüyordum açık uygulamalara bakıyım derken açık uygulamalarda nfc logosu (mavi oval simge ortasında beyaz nfc yazıyo) onu gördüm uygulamanın başlığı da paylaşılıyor'du
hala kapatmadım açık geçmeye çalışınca bişey olmuyo ama menüdeyken geçmeye çalışıyorum yine menüyü açıyor
bi yerde c6-01'de de nfc modülünün olduğunu ve belle gelince o modülün aktifleşeceğini duydum acaba doğru mudur
sistemim hacksiz aldığımdan beri 1 kere orjinal yazılımla flashlama yaptım çok dolduğu için ve dediğim gibi bikaç saat önce hardformat attım yazılım sürümüm de v25
bu işe ne diyorsunuz arkadaşlar
edit:nfc logosu kayboldu menünün önizlemesi geldi

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Telefonun resmi teknik özelliklerinde nfc ile ilgili bir bilgi yok yani Nokia c6-01'de nfc yok ama Nokia bu belli olmaz pat diye N8 ve C6-01'de nfc donanımın olduğunu ve güncelleme ile aktif hale geleceğini açıklarsa hiç şaşırmam :D Ama yinede bu ihtimal çok zor :) yazılımla alakalı bir durum bence senin yaşadığın...

mstf_l

mstf_l

Üye
1) konu yeri yanlıs symbian^3 bolumune acman lazım
2) c6 01 le c7 nin sistemi benzer oldugu icin oyle oluyor hatta c6 01 in sisteminde nfc ile ilgili dosyalar var
3) c6 01 nfc modulu falan yok nokia koysa zaten simdi bas bas bagırır satmak icin belle yi beklemez
4) niye sistemde olsun ki olmasa yapmazlardı deme e250 nin kodlarında da kızılotesini acıyordum ben :oke:

Kötü Adam

Kötü Adam

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt