C6-01 Yerine 701

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafa_akarsu

mustafa_akarsu

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Yerine 701
C6-01 telefonum küçük arızalardan dolayı 4 kere servise girdi ve nokia türkiyeyi arayıp telefonumun değişimini istedim.Kvk teknik serviste değişimi onayladı ancak C6-01 değilde Nokia 701 verdiler yerine. 701e bayağı yabancıyım birde elime verdikleri formda telefon değişim oldu yazmıyor.Anakart Pil Kozmetik Kapaklar değişti yazıyor.Nokianın kendi sitesinde 701 cpu işlemci hızı .13 ghz gösteriyor.Çoğu Forumda ise 1 Ghz olarak gösteriyor.Ben kendim Fexploreden ölçe yaptığımda ise 192. mhz oalrak gördüm aklıma kurt düştü işin açığı acaba bana verilen 701yle oynanmış daha zayıf bir telefonmu verilmiş diye gerçek işlemci hızını nasıl ölçebilirim ?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

PriZm

PriZm

Üye
O normal.çoğu program Symbianda işlemci değerini yanlış gösteriyor.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ayrıca 701 C6-01'den daha iyi bir model.Yani için rahat olsun.
Tanıtımında 1 GHz olan CPU hızı , Belle FP1 güncellemesiyle 1.3 GHz'e çıkarıldı.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

MaxipmaN

Üye
o programların çoğu yanlış gösteriyor takılma ona

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Daha güncel bir versiyon olan 701 i vermişler. Cihani Sultan hünkarımın da dediği gibi işlemci hızı Belle FP1 yazılımıyla 1,3ghz e çıkartılmıştır. Ayrıca rami de 512mb dır. C6-01 in rami ise 256mb. 701 de 128mb lık gpu var, c6-01 de ise 32mb.
Ayrıca 701 in nfc, büyük ekran ve dahili hafıza gibi ekstra özellikleri de var. İyi birşey olmuş yani :)

kelooo

Üye
C6-01 telefonum küçük arızalardan dolayı 4 kere servise girdi ve nokia türkiyeyi arayıp telefonumun değişimini istedim.Kvk teknik serviste değişimi onayladı ancak C6-01 değilde Nokia 701 verdiler yerine. 701e bayağı yabancıyım birde elime verdikleri formda telefon değişim oldu yazmıyor.Anakart Pil Kozmetik Kapaklar değişti yazıyor.Nokianın kendi sitesinde 701 cpu işlemci hızı .13 ghz gösteriyor.Çoğu Forumda ise 1 Ghz olarak gösteriyor.Ben kendim Fexploreden ölçe yaptığımda ise 192. mhz oalrak gördüm aklıma kurt düştü işin açığı acaba bana verilen 701yle oynanmış daha zayıf bir telefonmu verilmiş diye gerçek işlemci hızını nasıl ölçebilirim ?

değişim onaylandıktan ne kadar zaman sonra geçti cihaz eline nokia bugün beni aradı ve değişimin onaylandığını söyledi acaba çok beklermiyim gecen ayin 12 sinde vermiştim servise

dejavu178

dejavu178

Üye
701, C6-01'den iyi bir telefon her yönüyle.

mustafa_akarsu

mustafa_akarsu

Üye
    Konu Sahibi
değişim onaylandıktan ne kadar zaman sonra geçti cihaz eline nokia bugün beni aradı ve değişimin onaylandığını söyledi acaba çok beklermiyim gecen ayin 12 sinde vermiştim servise
Telefonumun 4. kez servisten çıkışı 10 gün civarı sürdü.
Cevap veren arkadaşlarada teşekkür ederim.Birşey daha soruyum son kez telefonda FP1 güncellemesi olu olmadığını nasıl anlarım ?

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
yazılım güncelleme yap

mustafa_akarsu

mustafa_akarsu

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar rahatsız ediyorum ama dün telefona mesaj geldi 3586******** Imeı nolu telefonuz kayıt dışıdır.Aldığınız yere başvurun diye.O daha önce verdiğim c6-01in ımeı numarası kullandığım 701in değil ama o mesaj neden 701e geldi şuan kullanmakta olduğunuz telefon kayıt dışıdır diyor onu anlamadım ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bana da 701 verdiler ama uygulama yok 1.3 ghz islemci pek bi ise yaramiyo

mustafa_akarsu

mustafa_akarsu

Üye
    Konu Sahibi
aleranol

aleranol

Üye
Tekrar rahatsız ediyorum ama dün telefona mesaj geldi 3586******** Imeı nolu telefonuz kayıt dışıdır.Aldığınız yere başvurun diye.O daha önce verdiğim c6-01in ımeı numarası kullandığım 701in değil ama o mesaj neden 701e geldi şuan kullanmakta olduğunuz telefon kayıt dışıdır diyor onu anlamadım ?

Nokia yi ara durumu anlat. Çözeceklerdir. Benim c7nin anakart degisince olmuştu aradım yaptılar.

avcitalip

avcitalip

Üye
701 her türlü çok daha iyi bir cihazdır içine sinmediyse gidip 2.el bir telefoncuya satıp iyi bir android telefon almanı öneririm :evet: aralarında büyük farklar yok yalnız hemen alışırsın :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...