Telefon Tavsiyesi C6-01 mi 701 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MRat.YGin

MRat.YGin

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 mi 701 mi
arkadaşlar nokia c6-01 ile nokia 701 arasında kaldım sizce hangisini alırsam pişmam olmam

foreverthe

foreverthe

Üye
Tabii ki 701 arkadaşım. Hem özellik bakımından daha iyi hemde daha güncel ve hızlı bir telefon. 701'i öneririm. İllaha Nokıa mı olsun istiyorsun bu arada ?

covar

covar

Üye
nokia 701 tabikide ama nokia alma bana kalırsa işletim sistemi hic ic acıcı değil samsung cihazlara bak örnek şu telefon 701 i katlar özellikte her yönü ile işlemci ekran işletim sistemi ekran büyüklüğü herşeyi ile ben olsam bundan şaşmazdım

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
701 her haliyle daha iyi.

MRat.YGin

MRat.YGin

Üye
    Konu Sahibi
Tabii ki 701 arkadaşım. Hem özellik bakımından daha iyi hemde daha güncel ve hızlı bir telefon. 701'i öneririm. İllaha Nokıa mı olsun istiyorsun bu arada ?
nokiadan başka cihaz kullanmadığım için zorlanmak da istemiyorum

Ferzan

Ferzan

Üye
hiç düşünmeden 701 derim bende kullanıyorum süper

MRat.YGin

MRat.YGin

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 tabikide ama nokia alma bana kalırsa işletim sistemi hic ic acıcı değil samsung cihazlara bak örnek şu telefon 701 i katlar özellikte her yönü ile işlemci ekran işletim sistemi ekran büyüklüğü herşeyi ile ben olsam bundan şaşmazdım
bu telefon iyidir ama fiyat aralığı yüksek tarifeyle alamam bunu

covar

covar

Üye
bu telefon iyidir ama fiyat aralığı yüksek tarifeyle alamam bunu

valla aldığın bi yere değsin ben olsam borc harc alırdım bunu emin ol android işletim sistemi 1,4 ghz cpu 3,7 inch ekran hemde 480x800 pixsel ve sana oyun deneyimi sunar daha iyi ve daha hızlı uygulama herşeyi daha cok 701 ve c6-01 bu telefon ile eş değer değil bak bende wave 3 var ekran super amoled işletim sistemi bada 2,0 ama ben işletim sistemi önemli değil zaten bada 2,0 ile uygulamalr coğaltı baya bi ben donanıma bakarak aldım o 701 ler oyuncak gibi kalıyor wave 3 yanında emin ol fiyatı 1000 tl borc harc aldım c6-01 kullanıcı idim bende

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
CasuS_87

CasuS_87

Üye
701 ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
701 alınabilir ama diğer telefonlara da bakabilirsin. Almışken en iyisini almak var, bu iki telefon arasında kalmak var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...