C6-01 Yeni Batarya Doluyken 2 Saat Gitmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vacca

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Yeni Batarya Doluyken 2 Saat Gitmiyor
Merhaba arkadaşlar Haziran ayında C6-01 aldım Turkcell'den.Yeniye gelene kadar iyiydi tam ne zaman böyle oldu bilmiyorum ama Refresh güncellemesini yaptım ondan sonra barizleşti.Şarj normal kullanımda internete girmeden sadece müzik dinleyerek parlaklık kısıkken 2,5-3 saat gidiyordu.
Gittim yeni batarya aldım daha da az gitdiyor yeni batarya.Cebimde hiç kullanmasam da şarj bitiyor.Arka planda hiçbişey çalışmıyor.Ramblowpro 30dk da bir tüm programları kapatıyor zaten.Mobil veri ve 3G de açık değil.Telefonu kaç defa hard format attım çözüm olmuyor.
Servise göndermekten de nefret ediyorum son gönderidğimde basit bi işlem için 20 gün beklemiştim.Ne yapsam düzelir ve neden olur?

Bu arada batarya orjinal nokia :(

backwater

backwater

Üye
bi de flash atmayı dene donanımsal degilse düzelir donanımsalsa mecbur servise verecen

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sorun pek yazılımsal gibi görünmüyor...

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
bataryayı nerden aldın kaça aldın nokıa shop tan aldın inşallah

• Beğen
Tepkiler: ayran3883 ve bayram yazıcı
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bendede aynı sorun var

okangrdl

Üye
benim 1 seneyi aştı ama hiç böyle bi durumla karşılaşmadım belle refresh sürümü mevcut bende de, nokia mağzadan battery monitor 3.1 programını indir kur orada hangi programın şarj yediği gözüküyor belki anlaşılabilir

furkan2931

Üye
aynen

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Çoğunda sarj sıkıntısı var bende dahil telefonu kurcalarsan sarjı bitiyor ama dediğin gibiyse sende bir sıkıntı var.Benim 1 gün anca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt