vacca
Üye
C6-01 Yeni Batarya Doluyken 2 Saat Gitmiyor
Merhaba arkadaşlar Haziran ayında C6-01 aldım Turkcell'den.Yeniye gelene kadar iyiydi tam ne zaman böyle oldu bilmiyorum ama Refresh güncellemesini yaptım ondan sonra barizleşti.Şarj normal kullanımda internete girmeden sadece müzik dinleyerek parlaklık kısıkken 2,5-3 saat gidiyordu.
Gittim yeni batarya aldım daha da az gitdiyor yeni batarya.Cebimde hiç kullanmasam da şarj bitiyor.Arka planda hiçbişey çalışmıyor.Ramblowpro 30dk da bir tüm programları kapatıyor zaten.Mobil veri ve 3G de açık değil.Telefonu kaç defa hard format attım çözüm olmuyor.
Servise göndermekten de nefret ediyorum son gönderidğimde basit bi işlem için 20 gün beklemiştim.Ne yapsam düzelir ve neden olur?
Bu arada batarya orjinal nokia
Gittim yeni batarya aldım daha da az gitdiyor yeni batarya.Cebimde hiç kullanmasam da şarj bitiyor.Arka planda hiçbişey çalışmıyor.Ramblowpro 30dk da bir tüm programları kapatıyor zaten.Mobil veri ve 3G de açık değil.Telefonu kaç defa hard format attım çözüm olmuyor.
Servise göndermekten de nefret ediyorum son gönderidğimde basit bi işlem için 20 gün beklemiştim.Ne yapsam düzelir ve neden olur?
Bu arada batarya orjinal nokia