C6-01 x10 Makro Resimler + Makro HD Video

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
bu konunun tekrar yukarı çıkması iyi olmuş ya. :)

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
bu konunun tekrar yukarı çıkması iyi olmuş ya. :)

kim hortlattıysa ona teşekkürler :D

olabilitesi düşük olsada otofocus diye tutturanlar deneyebilir bence hatta kılıfa japon yapıştırıcı ile monte edilebilir denemek lazım :D

---------- Eklendi @ 18:48:39 ---------- Yazıldı @ 18:48:20 ----------

aynen ben bilmiyordum mesela hortlatılması iyi olmuş :)
kılıfları sevmem ben :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende kullanmıyorumda kamera lazım çok kullanıyorum böyle çakma otofocuslu olacaksa katlanırım napim :D

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Bende kullanmıyorumda kamera lazım çok kullanıyorum böyle çakma otofocuslu olacaksa katlanırım napim :D

Al bir mercek.Olay tamam :oke: Ama 808'in kamerası gibi dışa doğru çıkıklık olur.Görüntüsü bozulur telefonun

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Al bir mercek.Olay tamam :oke: Ama 808'in kamerası gibi dışa doğru çıkıklık olur.Görüntüsü bozulur telefonun
sıkıntı o zaten 808 neyse kendiliğinden kaba ama tutup şimdi arkaya sonradan yapmak biraz abes kaçar sonradan kamera takılmış gibi :D

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
slant1111

slant1111

Üye
internette satılmıyor mu bulamadm

idevlez

idevlez

Üye
beyler bi gözlük camının tam ortasını kesin japonla silikon kılıfa yapıştırın kılıfı takınca deneyin bakalım yazılar fıstık gibi cam kesme elmasıda camcıda 2,5 TL yani sadece gden bi gözlük olur gözlüğün numarası ne kadar büyüksede o kadar zoom yapabiliriz ama flaş kapalı olmalı

candost38tr

candost38tr

Üye
arkadaslar cahıllıgıme sayın daha once hıc denemedım rıca etsem bu gorsellerı nasıl eklıyecegım yanı bır resımvar paylasacagım buraya nasıl koyacagım gorsel ekle dıyor sonra url acılıyor orda tıkanıp kalıyorum yardımınızı beklıyorum

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
arkadaslar cahıllıgıme sayın daha once hıc denemedım rıca etsem bu gorsellerı nasıl eklıyecegım yanı bır resımvar paylasacagım buraya nasıl koyacagım gorsel ekle dıyor sonra url acılıyor orda tıkanıp kalıyorum yardımınızı beklıyorum

KArdeş önce bir resim sitesine koyman gerekir (İmageSchack) olabilir. Yükledikten sonra üstte ... diye gider bu url dir bunu o url yerine yapıştırırsan koymuş olursun kolay gelsin :oke:

soganlik

Üye
mercek bağlamış...

slant1111

slant1111

Üye
çektim şuan kalın bi mercekle eti puf un üstünde ki çok küçk resimleri harika çekti

---------- Eklendi @ 23:26:04 ---------- Yazıldı @ 23:19:56 ----------

video çekimlerinde de gayet başarılı

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
way bea süpermiş. Çok iyi düşünmüşün vala du bakaym ptesi haftalık iznimde eve gtcem eski pozlu makinelerden vardı bulabilirsem benim c7 ye takarım paylaşırım burdan. Pis gaza geldim ağkideş.

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
way bea süpermiş. Çok iyi düşünmüşün vala du bakaym ptesi haftalık iznimde eve gtcem eski pozlu makinelerden vardı bulabilirsem benim c7 ye takarım paylaşırım burdan. Pis gaza geldim ağkideş.

eğer olursa yükle resimleri buraya bizde görelim :oke:

Can_ON

Üye
Süper fikirmiş. Hiç aklıma gelmezdi. Sağolasın evde mercek vardı denedim programa falan gerek yok cillop gibi çekiyor.:D

yeauw

yeauw

Üye
kaaarrdeeeş :) konuyu okdm süper bişey olmş bende dürbn merceği var XDD

işe yaramı bi baksana bendenedim yapamadm glba odaklyamdm :D

nadir_89

nadir_89

Üye
10 numara bugün ilk iş mercek alacam :) helal olsun