tempestshine
Üye
aslında çercevesi çıkarılsa bi de şu geçmeli katlamalı deri kılıflar var onu içine gömsek güzel olur aslında![]()
hayal gücün baya geniş

aslında çercevesi çıkarılsa bi de şu geçmeli katlamalı deri kılıflar var onu içine gömsek güzel olur aslında![]()

olabilitesi düşük olsada otofocus diye tutturanlar deneyebilir bence hatta kılıfa japon yapıştırıcı ile monte edilebilir denemek lazım
hayal gücün baya geniş![]()

aynen ben bilmiyordum mesela hortlatılması iyi olmuşbu konunun tekrar yukarı çıkması iyi olmuş ya.![]()

bu konunun tekrar yukarı çıkması iyi olmuş ya.![]()

kılıfları sevmem ben
olabilitesi düşük olsada otofocus diye tutturanlar deneyebilir bence hatta kılıfa japon yapıştırıcı ile monte edilebilir denemek lazım
---------- Eklendi @ 18:48:39 ---------- Yazıldı @ 18:48:20 ----------
aynen ben bilmiyordum mesela hortlatılması iyi olmuş![]()

Bende kullanmıyorumda kamera lazım çok kullanıyorum böyle çakma otofocuslu olacaksa katlanırım napim![]()
Ama 808'in kamerası gibi dışa doğru çıkıklık olur.Görüntüsü bozulur telefonunsıkıntı o zaten 808 neyse kendiliğinden kaba ama tutup şimdi arkaya sonradan yapmak biraz abes kaçar sonradan kamera takılmış gibi
Al bir mercek.Olay tamamAma 808'in kamerası gibi dışa doğru çıkıklık olur.Görüntüsü bozulur telefonun

sıkıntı o zaten 808 neyse kendiliğinden kaba ama tutup şimdi arkaya sonradan yapmak biraz abes kaçar sonradan kamera takılmış gibi![]()

arkadaslar cahıllıgıme sayın daha once hıc denemedım rıca etsem bu gorsellerı nasıl eklıyecegım yanı bır resımvar paylasacagım buraya nasıl koyacagım gorsel ekle dıyor sonra url acılıyor orda tıkanıp kalıyorum yardımınızı beklıyorum

evetmercek bağlamış...
çektim şuan kalın bi mercekle eti puf un üstünde ki çok küçk resimleri harika çekti
---------- Eklendi @ 23:26:04 ---------- Yazıldı @ 23:19:56 ----------
video çekimlerinde de gayet başarılı

way bea süpermiş. Çok iyi düşünmüşün vala du bakaym ptesi haftalık iznimde eve gtcem eski pozlu makinelerden vardı bulabilirsem benim c7 ye takarım paylaşırım burdan. Pis gaza geldim ağkideş.