C6-01 x10 Makro Resimler + Makro HD Video

Sponsorlu Bağlantılar

kartal3x

kartal3x

Üye

sipariş verdim

pRime.

pRime.

Üye
fiyatı da uygunmuş ya. alsam mı? :eller:

nadir_89

nadir_89

Üye
maraşta sormadığım kırtasiye kalmadı yok hiçbirinde hepside büyük işyeri en mantıklısı internetten sipariş vermek

kartal3x

kartal3x

Üye
kargo ile 21 i buluyor perşembe elime geçer bende buralarda aradım bulamadım

pRime.

pRime.

Üye
Kizilayda bulurum herhalde.

turkmen619

Üye
c6-01 in gücü işte laf yok

angmar55

angmar55

Üye
Kırtasiyeye sordum mercek adam o ne diyo -.-

untaka

Üye
büyüteçle deneyen yokmu arkadaşlar:)

yeauw

yeauw

Üye
arkadaşlar bende bi kaç resim koymk istem buyrun :)
merceği merak eden arklar :D mercek hac dan gelen oyuncan fto maknelri nin küçük merceğini çıkardım XD kalite kötü ama amaç paylaşm :D

SheFy

SheFy

Üye
gidin 1tl ye lazer alin icini sökün içindeki mercek çok süper büyütüyor ve küçükcük kameraya kolayca sabitleyebilirsiniz :D

bandoLeRos

bandoLeRos

Üye
baskan siz kralsiniz ya baska aciklamasi yok :)

SheFy

SheFy

Üye
Arkadaşlar az önce gidip lazer aldım ucundaki küçük merceği telefonun arka kapağını çıkarıp kameraya yapıştırdım. Tel nokia 5130 2mp kamerayla tatmin edeci makro çekimler yaptım ölmüş bi böceğin resmini ve ipin resmini çektim pc yi açınca resimleri yüklerim 2mp ile fena değildi kim bilir 8 mp ve 5mp ile nasıl çekilir :) ucuz ve kaliteli bu arada lazeri de 1.5 tl ye aldım :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar az önce gidip lazer aldım ucundaki küçük merceği telefonun arka kapağını çıkarıp kameraya yapıştırdım. Tel nokia 5130 2mp kamerayla tatmin edeci makro çekimler yaptım ölmüş bi böceğin resmini ve ipin resmini çektim pc yi açınca resimleri yüklerim 2mp ile fena değildi kim bilir 8 mp ve 5mp ile nasıl çekilir :) ucuz ve kaliteli bu arada lazeri de 1.5 tl ye aldım :D
bunu sadece türkiyede yaparlar zaten biri merceği keşfeder biri lazeri :D:D bende 1.75 miyop gözlüğüyle denedim ama olumsuz sonuç aldım :D