C6-01 x10 Makro Resimler + Makro HD Video

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Çok başarılı. Cihaza af olmadığı için laf eden kişiler görmeli bunu.

• Beğen
Tepkiler: tempestshine

cortex47

cortex47

Üye
Ben anlamadım C6-01 Led Flashlı telefon değilmi yani Carl Zeiss kamerası değilki nasıl makro foto çektin hadi fotoyu bıraktım son sigaralı video süper yani
-Program kullandıysan adını söylermisin

Led flash'la makro'nun ne alakası var? Carl Zeiss'la led flash'ın ne alakası var?
bkz: Nokia 5800 XpressMusic. Carl Zeiss lens, çift led flash, makro çekim modu.

----------Eklendi @ 13:17:23 ---------- Yazıldı @ 13:12:25 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...lgisayar-ekraninda-oynayin-signed-586340.html

Bu programı al video cekerken bılgısayarına kaydet bize paylaş c6 oldguna inandır bizi.

seni niye inandırmaya çalışsın anlamadım?

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Zaten o kadar kanıt ekledik.Daha ne yapalım ? :hmmm

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye
cenneto istanbulda otuyorsan nereden aldın veya nereden alabilirim?

sayfaları okursan fotosuda linkide verdim. 30X buldum internette. oradan alabilirsin.

----------Eklendi @ 18:26:15 ---------- Yazıldı @ 18:17:37 ----------

Fotoları bilgisayarınıza indirin
resmin üzerine sağ tıklayın
özelliklere tıklayın
ve ayrıntılara tıklayın orada foto hangi makina ile cekilmişse üretici adı marka adı yazar.
inanmayanlar burdan bulabilirler.

inanmayanlar arkadaşın söylediği yolu deneyebilir. ben öyle yaptım. birde ikna olmayanların hepsi c6-01 ci:off:

trontr

Üye
ben bunu c7 ile taa 1 yıl önce yaptım çok büyük zeka gerektiren bişi değil arkadaşlar :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
cenneto mobiliz net paketimiz sınırlı bi link atıver hemen ne olacak.

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye

bartudavinci

Üye
bende gaza gelip eski bir fotoğraf makinasını açıp lensini aldım içinden ve süper verim aldım işte fotoğraflarım[/URL][/IMG]

----------Eklendi @ 19:22:07 ---------- Yazıldı @ 19:20:31 ----------

[/URL][/IMG]

Bir su şişesinden..

----------Eklendi @ 19:23:18 ---------- Yazıldı @ 19:22:07 ----------

[/URL][/IMG]

Fizik çözerken :)

----------Eklendi @ 19:24:35 ---------- Yazıldı @ 19:23:18 ----------

[/URL][/IMG]

5 TL den bir kesit

----------Eklendi @ 19:25:39 ---------- Yazıldı @ 19:24:35 ----------

[/URL][/IMG]

okuduğum kitaptan bir kelime

----------Eklendi @ 19:26:57 ---------- Yazıldı @ 19:25:39 ----------

[/URL][/IMG]

bu da makro fotoğrafları çekmek için N8 ime yaptığım aparat :)

PriZm

PriZm

Üye
bende gaza gelip eski bir fotoğraf makinasını açıp lensini aldım içinden ve süper verim aldım işte fotoğraflarım[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Bir su şişesinden..

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

5 TL den bir kesit

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

N8 in kamerası yetmiyormu naptın zavallı kameraya :D

mehsell

mehsell

Üye
madem bu mercekler fotoğrafları videoları harika kalitede çekiyor neden telefonlara bu merceklerden takmıyorlar Yoksa bunun mucidi sen mi oluyorsun :)

bartudavinci

Üye
bu aparat büyüteç görevi görüyor 1-2 cm yakınından çekiliyor fotoğraf zaten N8 in kabına monte ettim merceği telefona değil o yüzden kameraya zarar vermedim :)

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye

[/URL][/IMG]

Bir su şişesinden..

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

5 TL den bir kesit

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

on numara olmuş kardeş. bende lensi aldım. baharı bekliyorum çiçek böcek. auto focus ve focus farkını anlatan bir sayfa bulmuştum onuda paylaşavağım. focus bir adım önde...

----------Eklendi @ 20:47:39 ---------- Yazıldı @ 20:40:42 ----------

google amcaya çevirtin:naughty:

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
on numara olmuş kardeş. bende lensi aldım. baharı bekliyorum çiçek böcek. auto focus ve focus farkını anlatan bir sayfa bulmuştum onuda paylaşavağım. focus bir adım önde...

----------Eklendi @ 20:47:39 ---------- Yazıldı @ 20:40:42 ----------

google amcaya çevirtin:naughty:

Evet o makale yi okudum. focus avantajlarından bahsediyor. Ve bu tarz modifiyelere uyumundan. Fakat daha büyük bir mercek kullanmış. Bu tarz bir mercek bende olmadığı için deneme yapma şansım yok.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar tempestshine doğru söylüyor hala inanmayanlar varsa kuşunu tanıyorum ben onun:D bi arkadaşta c7 ile 1 sene önce yaptığını çok zeka gerektiren birşey olmadığını söylemiş keşke paylaşsaymış yinede elimizde hergün 30x mercek varda biz düşünemedik işte kusura bakmasın :d: o merçeği alıp çercevesini çıkarıp yapsak daha ufak ve daha kibar bi görüntü olur sıkıntı olmaz heralde :hmmm ayrıca bu cam şişe kolalar var ya onların alt tarafıda mercek gibi birşey hatta güneş ışığını ilettiğinde büyüteç gibi yakıcı olabilir onlada bi denemek lazım daha ilginç bi buluş olur eğer tutarsa tabi :D ayrıca nokıa bunu neden düşünememişki bu mercekten koyabilirdi aslında 20 tl fazla verirdik nolmuş sadece kamerayı 808 gibi çıkıntılı yapardı güzel olabilirdi yani :D

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tempestshine doğru söylüyor hala inanmayanlar varsa kuşunu tanıyorum ben onun:D bi arkadaşta c7 ile 1 sene önce yaptığını çok zeka gerektiren birşey olmadığını söylemiş keşke paylaşsaymış yinede elimizde hergün 30x mercek varda biz düşünemedik işte kusura bakmasın :d: o merçeği alıp çercevesini çıkarıp yapsak daha ufak ve daha kibar bi görüntü olur sıkıntı olmaz heralde :hmmm ayrıca bu cam şişe kolalar var ya onların alt tarafıda mercek gibi birşey hatta güneş ışığını ilettiğinde büyüteç gibi yakıcı olabilir onlada bi denemek lazım daha ilginç bi buluş olur eğer tutarsa tabi :D ayrıca nokıa bunu neden düşünememişki bu mercekten koyabilirdi aslında 20 tl fazla verirdik nolmuş sadece kamerayı 808 gibi çıkıntılı yapardı güzel olabilirdi yani :D

kuşumla tanışmayan kalmadı yaw :d: ilk başlar kimse inanmamıştı.yalan bu fake bu pm atıyorlardı.seni şikayet edeceğim.gününü göreceksin vs. vs. :D

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
o telefonun arkasındaki zımbırtı nedir aga yav. bizde alak iyi bişiyse :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
aslında çercevesi çıkarılsa bi de şu geçmeli katlamalı deri kılıflar var onu içine gömsek güzel olur aslında :D