Ben anlamadım C6-01 Led Flashlı telefon değilmi yani Carl Zeiss kamerası değilki nasıl makro foto çektin hadi fotoyu bıraktım son sigaralı video süper yani
-Program kullandıysan adını söylermisin
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...lgisayar-ekraninda-oynayin-signed-586340.html
Bu programı al video cekerken bılgısayarına kaydet bize paylaş c6 oldguna inandır bizi.
Zaten o kadar kanıt ekledik.Daha ne yapalım ?![]()

Zaten o kadar kanıt ekledik.Daha ne yapalım ?![]()
yok hocam bir şey yapma daha
yeter inanan inanmış geri kalanı yalan 
cenneto istanbulda otuyorsan nereden aldın veya nereden alabilirim?
Fotoları bilgisayarınıza indirin
resmin üzerine sağ tıklayın
özelliklere tıklayın
ve ayrıntılara tıklayın orada foto hangi makina ile cekilmişse üretici adı marka adı yazar.
inanmayanlar burdan bulabilirler.

bende gaza gelip eski bir fotoğraf makinasını açıp lensini aldım içinden ve süper verim aldım işte fotoğraflarım[/URL][/IMG]
----------Eklendi @ 19:22:07 ---------- Yazıldı @ 19:20:31 ----------
[/URL][/IMG]
Bir su şişesinden..
----------Eklendi @ 19:23:18 ---------- Yazıldı @ 19:22:07 ----------
[/URL][/IMG]
Fizik çözerken
----------Eklendi @ 19:24:35 ---------- Yazıldı @ 19:23:18 ----------
[/URL][/IMG]
5 TL den bir kesit
----------Eklendi @ 19:25:39 ---------- Yazıldı @ 19:24:35 ----------
[/URL][/IMG]
okuduğum kitaptan bir kelime
----------Eklendi @ 19:26:57 ---------- Yazıldı @ 19:25:39 ----------
[/URL][/IMG]
bu da makro fotoğrafları çekmek için N8 ime yaptığım aparat![]()

bende gaza gelip eski bir fotoğraf makinasını açıp lensini aldım içinden ve süper verim aldım işte fotoğraflarım[/URL][/IMG]
----------Eklendi @ 19:22:07 ---------- Yazıldı @ 19:20:31 ----------
[/URL][/IMG]
Bir su şişesinden..
----------Eklendi @ 19:23:18 ---------- Yazıldı @ 19:22:07 ----------
[/URL][/IMG]
Fizik çözerken
----------Eklendi @ 19:24:35 ---------- Yazıldı @ 19:23:18 ----------
[/URL][/IMG]
5 TL den bir kesit
----------Eklendi @ 19:25:39 ---------- Yazıldı @ 19:24:35 ----------
[/URL][/IMG]
okuduğum kitaptan bir kelime
----------Eklendi @ 19:26:57 ---------- Yazıldı @ 19:25:39 ----------
[/URL][/IMG]
bu da makro fotoğrafları çekmek için N8 ime yaptığım aparat![]()

on numara olmuş kardeş. bende lensi aldım. baharı bekliyorum çiçek böcek. auto focus ve focus farkını anlatan bir sayfa bulmuştum onuda paylaşavağım. focus bir adım önde...
----------Eklendi @ 20:47:39 ---------- Yazıldı @ 20:40:42 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
google amcaya çevirtin![]()
bi arkadaşta c7 ile 1 sene önce yaptığını çok zeka gerektiren birşey olmadığını söylemiş keşke paylaşsaymış yinede elimizde hergün 30x mercek varda biz düşünemedik işte kusura bakmasın
o merçeği alıp çercevesini çıkarıp yapsak daha ufak ve daha kibar bi görüntü olur sıkıntı olmaz heralde
ayrıca bu cam şişe kolalar var ya onların alt tarafıda mercek gibi birşey hatta güneş ışığını ilettiğinde büyüteç gibi yakıcı olabilir onlada bi denemek lazım daha ilginç bi buluş olur eğer tutarsa tabi
ayrıca nokıa bunu neden düşünememişki bu mercekten koyabilirdi aslında 20 tl fazla verirdik nolmuş sadece kamerayı 808 gibi çıkıntılı yapardı güzel olabilirdi yani 
arkadaşlar tempestshine doğru söylüyor hala inanmayanlar varsa kuşunu tanıyorum ben onunbi arkadaşta c7 ile 1 sene önce yaptığını çok zeka gerektiren birşey olmadığını söylemiş keşke paylaşsaymış yinede elimizde hergün 30x mercek varda biz düşünemedik işte kusura bakmasın
o merçeği alıp çercevesini çıkarıp yapsak daha ufak ve daha kibar bi görüntü olur sıkıntı olmaz heralde
ayrıca bu cam şişe kolalar var ya onların alt tarafıda mercek gibi birşey hatta güneş ışığını ilettiğinde büyüteç gibi yakıcı olabilir onlada bi denemek lazım daha ilginç bi buluş olur eğer tutarsa tabi
ayrıca nokıa bunu neden düşünememişki bu mercekten koyabilirdi aslında 20 tl fazla verirdik nolmuş sadece kamerayı 808 gibi çıkıntılı yapardı güzel olabilirdi yani
![]()
ilk başlar kimse inanmamıştı.yalan bu fake bu pm atıyorlardı.seni şikayet edeceğim.gününü göreceksin vs. vs. 
o telefonun arkasındaki zımbırtı nedir aga yav. bizde alak iyi bişiyse![]()