c6-01 VİDEOSU ( HIZLI VE EFEKTLİ)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yoIcu

yoIcu

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 VİDEOSU ( HIZLI VE EFEKTLİ)
Adamlar yapmış... Hackli olma ihtimali kesin.

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN

atakan25

atakan25

Üye
gidip efekt yükliycem canım çekti :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
efektin ismi ne babalar aratayım gugıldan :megafon:

tempestshine

tempestshine

Üye
Efektler güzelmiş harbiden :hmmm

RUKO

RUKO

Üye
bu hızmı arkadaşlar benim c6 01 de 106 program 44 oyun ve 82 tema yüklü durumda şuan bundan daha stabil çalışıyor hiç kasmada yapmıyor benim tlfnm damı bisorun var arkadaşlar gayet memnunum tlfnumdan iphone ye değişmem iyi forumlar.

Polymath

Polymath

Üye
bu hızmı arkadaşlar benim c6 01 de 106 program 44 oyun ve 82 tema yüklü durumda şuan bundan daha stabil çalışıyor hiç kasmada yapmıyor benim tlfnm damı bisorun var arkadaşlar gayet memnunum tlfnumdan iphone ye değişmem iyi forumlar.

Biraz iyi atmışsın. Sanırım Core i7 işlemci taktın telefona. :aha:

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Biraz iyi atmışsın. Sanırım Core i7 işlemci taktın telefona. :aha:

:d:

106 + 44 + 82 = 232 uygulama demektir. sen okadar şeyi hangi hafıza kartına nasıl sığdırıyosun sığdırdın diyelim nasıl ondan hızlı çalışıyor çalışıyor diyelim nasıl bir işlemcisi ram i var onun o.O . . .

ayrıca videodaki adamın ki abartacak bişi yok yav. müzük çaları açtı adam açılmadı biraz bekledi sonra bidaha tıkladı açılıncada ekranı silme ayağına yattı sanki anlamadık :D bizdede oluyor onlar. bnce normal adamınki şaşırcak bişi yok.

Polymath

Polymath

Üye
:d:

106 + 44 + 82 = 232 uygulama demektir. sen okadar şeyi hangi hafıza kartına nasıl sığdırıyosun sığdırdın diyelim nasıl ondan hızlı çalışıyor çalışıyor diyelim nasıl bir işlemcisi ram i var onun o.O . . .

ayrıca videodaki adamın ki abartacak bişi yok yav. müzük çaları açtı adam açılmadı biraz bekledi sonra bidaha tıkladı açılıncada ekranı silme ayağına yattı sanki anlamadık :D bizdede oluyor onlar. bnce normal adamınki şaşırcak bişi yok.

Aynen o silme ayağı müthişti :ehe Ama bu arkadaşın c601 ini merak ettim açıkcası. Bir video koysa keşkee :aha:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
2.10 da başlayan galeri bir an hiç sonu gelmeyecek sandım :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
efektin ismini verin babalar merak ettim şimdi flash atacam :D

larten123

larten123

Üye
Çok güzelmiş ben de istiyorum :hih:

RUKO

RUKO

Üye
tema efekti jin hao nun bir efekti arkadaşlaarr. Ayrıca yalan söylemiyorum arkadaşlarımda var c6 01 onlarda kasma açılıp kapanma ve donma gibi problem oluyor bende bunların hiçbiri olmuyor.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Bu telefon hızlı mı? Siz hızlı telefon görmediniz :)

RUKO

RUKO

Üye
ama gerçek söylüyorum yalan diil bunların fazlası yüklü efekt var vidgetler var ama donma falan hiç olmuyor arkadaşım müzik çaları açmaya çalıştı açamadı bende bu olmaz kesinlikle.

23palulu23

23palulu23

Üye
@RUKO video çekip atsana youtube

RUKO

RUKO

Üye
nasıl atılıyor bilmiyorum

Polymath

Polymath

Üye
nasıl atılıyor bilmiyorum

Dediğin Okadar Uygulama vs yüklüyse donmuyorsa buna kimse inanmaz. Yada yüklü oyun ve uygulamaları abartıryorsun. Tek c601 kullanan sen değilsin ki :) Ağabeyimdede var senin dediğin kadar uygulama yükleyince kasıyor telefon. Bu herkesde böyle. 2.nesil olsaydı anlardım telefonun.

23palulu23

23palulu23

Üye
arkadaşım evde başka kameralı telefon yok mu ? çek onla telefonunu youtube upload et. Herkes inansın sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...