Dobraokuyucu
Üye
Söyle bir kaburga dolması fena mı olurduYa ne ısmarlayacaktı ? Dubai çikolatasıda beleş bulursa affetmez, hatırlamaz![]()

Söyle bir kaburga dolması fena mı olurduYa ne ısmarlayacaktı ? Dubai çikolatasıda beleş bulursa affetmez, hatırlamaz![]()
sansürü nasıl yaptın bu özellik yeni mi geldi güzelmiş beğendimHadi len. hakkat sen misin? Kanit isterik.
sansürü nasıl yaptın bu özellik yeni mi geldi güzelmiş beğendim
[ISPOILER] bunun icine yazinca blurlu oluyor[/ISPOILER]
affetmemmDubai çikolatasıda beleş bulursa affetmez
İyi olur da bu saatten sonra hindi yem yutmaz, yutmamasını bekleriz ama can çıkar huy çıkmaz, hayırlısı bakalım, bir hava alıp geldi, neyse ben daha yazmayacam, burası gereksizler değilSöyle bir kaburga dolması fena mı olurdu![]()
[ISPOILER] bunun icine yazinca blurlu oluyor[/ISPOILER]
[ISPOILER="deniyorum bakam oldu mu"]
hiç gitmedim ki geleyim sadece uzaktan izledimbir hava alıp geldi,
nasi görüküyor mu görükmüyor muKoddan çıkar.
Şimdi şöyle elinde neler var telefon namına, bu ay olmaz da duruma göre önümüzdeki ay alabilirim.hiç gitmedim ki geleyim sadece uzaktan izledim
Bunun içinde gözüküyor, olmamış.
Biliyorumhiç gitmedim ki geleyim sadece uzaktan izledim
DÜZENLEDİM OLMUŞ MUKoddan çıkar.
c6-01 var batarya yokŞimdi şöyle elinde neler var telefon namına, bu ay olmaz da duruma göre önümüzdeki ay alabilirim.
Mesaj birleştirildi:
Forumda gereksiz yorum yapmadığımız yer mi kaldı hocamKonuyu nedeen başka yerlere çekiyorsunuz .
İlan sahibi bir daha açsın. İlanlara gereksiz yorum yapmanız hiç uygun değil[
Beni adminliğe aday çıkartmayında .Forumda gereksiz yorum yapmadığımız yer mi kaldı hocam![]()
Yok seni cumhurbaşkanı yapalım.Beni adminliğe aday çıkartmayında .
Yok sen admin olursan bizim işler kesatBeni adminliğe aday çıkartmayında .
Emdiğimiz südü burnumuzdan getirirYok sen admin olursan bizim işler kesat![]()
Gelecek demiştimTekrar hesap açacak o zaman.![]()