hele şükür bende tam linkleri kaldıracaktımsorunsuz![]()

bir kontrol edeyim orada bir yanlışlık olmuş birini kaldıracağımhakan 2 tane core dosyası linki var hangisini indirelim
hayır değil ilk sayfada yazılanlar dışında ek bir özellik yoktur isteyenler kendileri ekleyebilir..açılıştaki uygulamalar iptalmi? Rehper, ajanda vs.vs
telefon açık iken flash atarsanız dead kutucuğu işaretlenmez. telefon kapalı iken yaparsanız da dead kutucuğunu işaretlemeden yazılım atamazsın zaten. sen bildiğin gibi yap. dosyalrı doğru yere at ve options kısmında kırmızı işaretli emmc.fpsx dosyasına delete deyip yazılımı at. sorun çıkarsa özelden mesaj at yardımcı olayımhakan bu 15 dosya yı RM-718 klasörüne atıp phoenix le flashlıyoruz demi başka bi şey yok. bide flash atarken dead flash işaretleniyo mu bazısı işaretliyo bazısı işaretlemiyo :S
peki atıyorum şimditelefon açık iken flash atarsanız dead kutucuğu işaretlenmez. telefon kapalı iken yaparsanız da dead kutucuğunu işaretlemeden yazılım atamazsın zaten. sen bildiğin gibi yap. dosyalrı doğru yere at ve options kısmında kırmızı işaretli emmc.fpsx dosyasına delete deyip yazılımı at. sorun çıkarsa özelden mesaj at yardımcı olayım
dosyayı tekrar kontrol edip upload edicem.biraz bekle ve onu dene sana zahmet. sorun devam ederse beraber bakarız..kardeş ben orjinal batarya rof3 dosyasını değiştirdim ama hata verdi flash atarken rof 3 ile ilgili
uyumsuz bir mod eklemezsen birşey olmaz. denemeden birşey diyemem çoğu eski mod uyumsuz.. dene ve gör yani bunun başka çaresi yok.şimdi ben kendimce birkaç bişey ekleyip çıkarmak istiyorum..paketledikten sonra bi' sıkıntı olmaz dimi çünkü bazı arkadaşlar refresh üzerinde ne kadar cfw denedilerse sıkıntı oldu...
Malesef bendede aynı hatayı verdi navifirimden orjinal rofs3 kullansam olur mu hakankardeş ben orjinal batarya rof3 dosyasını değiştirdim ama hata verdi flash atarken rof 3 ile ilgili