C6-01 v111.040.1511 Final ( güncelleme 01.11.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Hocam geceden beri deniyorum şu anda hiçbir problem yok. Herşey gayet guzel stabil çalışıyor. Çok Teşekkür ederim. ;)

• Beğen
Tepkiler: hakan_710

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Şefim hayırlı olsun Etkili bir çalışma olmuş. :oke:

• Beğen
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Eline sağlık arkadaşım :)
Bu arada flashlarda yedeklemelerini dosya yöneticisindeki yedekleme ile mi yapıyorsun yoksa farklı bir yöntem mi kullanıyorsun?

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
sosyal ağlar uygulamasında küçük bir sorun bulunmuştur düzeltilip yeni link eklenecek

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık arkadaşım :)
Bu arada flashlarda yedeklemelerini dosya yöneticisindeki yedekleme ile mi yapıyorsun yoksa farklı bir yöntem mi kullanıyorsun?
nokia suite ile mesaj ve rehberi yedekliyorum (bu bana yetiyor). diğerlerini sıfrdan yükleme yapıyorum. çünkü en ufak bir sorundan bile huylanır oldum. ama dosya yöneticisindeki yedekleme yerine suite den tüm dosyaları ve ayarları yedekleme daha iyi garanti sanki bazen telefondan yedeklerken sıkıntı yaşanıyor

- - - Eklendi - - -

e hakan efektler belle fp1 in efektlerimi? bide avkon2 önceki cfw nle aynı mı?
refresh teki efektlerin aynısı. sadece ana ekran döndürme efekti farklı.siz isteğinize göre efekt yükleyebilirsiniz.. avkon da eski cfw dekinin aynısı. onu da kişisel olarak değiştirmek isteyenler değiştirir
:ok2:

doctorrr

doctorrr

Üye
nokia suite ile mesaj ve rehberi yedekliyorum (bu bana yetiyor). diğerlerini sıfrdan yükleme yapıyorum. çünkü en ufak bir sorundan bile huylanır oldum. ama dosya yöneticisindeki yedekleme yerine suite den tüm dosyaları ve ayarları yedekleme daha iyi garanti sanki bazen telefondan yedeklerken sıkıntı yaşanıyor

- - - Eklendi - - -

refresh teki efektlerin aynısı. sadece ana ekran döndürme efekti farklı.siz isteğinize göre efekt yükleyebilirsiniz.. avkon da eski cfw dekinin aynısı. onu da kişisel olarak değiştirmek isteyenler değiştirir ::
taaammam sıkıntı yok öğrenmek istedim :spr

• Beğen
cyber

cyber

Üye
link ne zamana gelir acaba

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
iimiş.

furkitare

furkitare

Üye
Sadece udada hata varsa sadece udayı upload edebilir misin hocam , hem senin için kısa sürer hem bizim için ?

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Sadece udada hata varsa sadece udayı upload edebilir misin hocam , hem senin için kısa sürer hem bizim için ?
dosyaları ayrı ayrı upload edicem bu sefer zaten.biraz daha sabredin kontrol edip ıupload etmeye başlıyorum birazdan

doctorrr

doctorrr

Üye
dosyaları ayrı ayrı upload edicem bu sefer zaten.biraz daha sabredin kontrol edip ıupload etmeye başlıyorum birazdan
bekliyoruz...bu kadar ince düşünmesen ayrıca sosyali kullanan yok sil gitsin :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi

bekliyoruz...bu kadar ince düşünmesen ayrıca sosyali kullanan yok sil gitsin :)
öyle yaparsam da emin ol biri çıkıp neden sildin der :) ben elimden geldiğinde temiz ve sorunsuz yaptım. gözden kaçan kusurları da sizler kullanınca yavaş yavaş düzeltiriz. 5 dk sonra upload etmeye başlıyorum. şuan sorun yok gözüküyor :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
+1
sosyal berbat ve ağır hiç gereği yok :)
sorun halledilmiştir. ilk sayfada yazan özellikler mevcuttur, upload birazdan başlıyor. kullanan arkadaşlar hata bulurlarsa bildirirse sevinirim. resimler de birazdan eklenecektir iyi kullanımlar..

doctorrr

doctorrr

Üye
sorun halledilmiştir. ilk sayfada yazan özellikler mevcuttur, upload birazdan başlıyor. kullanan arkadaşlar hata bulurlarsa bildirirse sevinirim. resimler de birazdan eklenecektir iyi kullanımlar..
teşkürler :D

by.frozen

by.frozen

Üye

eline sağlık kardeş :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
yaklaşık 35 dk sonra hazır. upload bitince görüşmek üzere ..

Üst Alt