C6-01 v111.040.1511 Final ( güncelleme 01.11.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

cyber

cyber

Üye
sorunsuz :tşk:

cyber

cyber

Üye
indiriyorm

telepati75

telepati75

Üye
hakan 2 tane core dosyası linki var hangisini indirelim

cyber

cyber

Üye
ikiside aynı corelerin

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
kontrol ettiğim sağlam çıktı diğerini kaldırdım .tekrar bakın linkleri yada dosyalarda başka sorun görürseniz düzelteyim

furkitare

furkitare

Üye
uda ne zaman eklenecek ?

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
uda hata verdi yeniden başlatmıştım şuan %60 oldu o da birazdan biter

- - - Eklendi - - -

uda da eklenmiştir.. rar içerisinde bulunan dosyaları arşivden çıkarmayı unutmayın.. orjinal batarya simgesi ilk sayfaya eklenecektir. iyi kullanımlar.. umarım hata görürseniz geri bildirim yaparsınız..

cyber

cyber

Üye
hadi bakem sıra flasta sağolasın

- - - Eklendi - - -

toplam 15 dosya

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
açılıştaki uygulamalar iptalmi? Rehper, ajanda vs.vs

azrock

azrock

Üye
İşte gerçek Belle, işte CFW.

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
by.frozen

by.frozen

Üye
hakan bu 15 dosya yı RM-718 klasörüne atıp phoenix le flashlıyoruz demi başka bi şey yok. bide flash atarken dead flash işaretleniyo mu bazısı işaretliyo bazısı işaretlemiyo :S

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
hakan bu 15 dosya yı RM-718 klasörüne atıp phoenix le flashlıyoruz demi başka bi şey yok. bide flash atarken dead flash işaretleniyo mu bazısı işaretliyo bazısı işaretlemiyo :S
telefon açık iken flash atarsanız dead kutucuğu işaretlenmez. telefon kapalı iken yaparsanız da dead kutucuğunu işaretlemeden yazılım atamazsın zaten. sen bildiğin gibi yap. dosyalrı doğru yere at ve options kısmında kırmızı işaretli emmc.fpsx dosyasına delete deyip yazılımı at. sorun çıkarsa özelden mesaj at yardımcı olayım

by.frozen

by.frozen

Üye
telefon açık iken flash atarsanız dead kutucuğu işaretlenmez. telefon kapalı iken yaparsanız da dead kutucuğunu işaretlemeden yazılım atamazsın zaten. sen bildiğin gibi yap. dosyalrı doğru yere at ve options kısmında kırmızı işaretli emmc.fpsx dosyasına delete deyip yazılımı at. sorun çıkarsa özelden mesaj at yardımcı olayım
peki atıyorum şimdi

alican558558

Üye
kardeş ben orjinal batarya rof3 dosyasını değiştirdim ama hata verdi flash atarken rof 3 ile ilgili

doctorrr

doctorrr

Üye
şimdi ben kendimce birkaç bişey ekleyip çıkarmak istiyorum..paketledikten sonra bi' sıkıntı olmaz dimi çünkü bazı arkadaşlar refresh üzerinde ne kadar cfw denedilerse sıkıntı oldu...

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben orjinal batarya rof3 dosyasını değiştirdim ama hata verdi flash atarken rof 3 ile ilgili
dosyayı tekrar kontrol edip upload edicem.biraz bekle ve onu dene sana zahmet. sorun devam ederse beraber bakarız..

- - - Eklendi - - -

şimdi ben kendimce birkaç bişey ekleyip çıkarmak istiyorum..paketledikten sonra bi' sıkıntı olmaz dimi çünkü bazı arkadaşlar refresh üzerinde ne kadar cfw denedilerse sıkıntı oldu...
uyumsuz bir mod eklemezsen birşey olmaz. denemeden birşey diyemem çoğu eski mod uyumsuz.. dene ve gör yani bunun başka çaresi yok.

telepati75

telepati75

Üye

Üst Alt