C6-01 v111.040.1511 Final ( güncelleme 01.11.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi

core rofs2 uda hepsi ayrı ayrı mı :allalla:
evet ayrı ayrı upload ediyorum fakat bu sefere mahsus tamamını indirin.tüm dosyalarda değişiklik yaptım. gelecek sefere sadece değişen dosyayı indirirsiniz

cyber

cyber

Üye
liiinnkkkk :D

by.frozen

by.frozen

Üye
canın saolsun ya geç olsun da güç olmasın :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
ben bu arada resimleri ayarlayayım bari ;)

telepati75

telepati75

Üye
hakan işe gidecem yetiştir beni
hakan sadece uda da değişiklik yaptıysan uda yı indirmemiz yeterli olur mu?

by.frozen

by.frozen

Üye
öyle olmasını isterdim. ama ttnet sağolsun 8mbit pakete 1mb upload hızı veriyor. 15 dk dan uzun sürer
bu arada sitenin saati 12yi çeyrek geçiyo gösteriyo benim bilgisayarın ki 15çeyrek diyo son 15dkka yazdıksan sonra fark ettim mal oldum hangisi doğru :aha:

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
hakan işe gidecem yetiştir beni
core yükleniyor şuan sonrada uda var sırada. yine 35-30 dk kaldı yazıyor en fazla 45dk ya yüklenir heralde. yazılımın tamamını indirin bu sefere mahsus

cyber

cyber

Üye
  • Beğen
Tepkiler: by.frozen
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
resimler eklenmiştir...

• Beğen
Tepkiler: by.frozen
telepati75

telepati75

Üye
hakan ne kadar kaldı kardeş

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Geç olsun da güç olmasın diyorum ve bekliyorum :) Yarın yüklerim muhtemelen ama çok fark var mı eskisiyle merak ettim.

sidel2

Üye
Eline sağlık..

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Geç olsun da güç olmasın diyorum ve bekliyorum :) Yarın yüklerim muhtemelen ama çok fark var mı eskisiyle merak ettim.
valla görsel olarak pek fark yok :D ama performans ve hatasız olması bakımından iyi :) ayrıca bazı modları bilerek eklemedim sistemle fazla oynamaya gerek olmadığını düşünüyorum. benim elimden gelen bu. daha iyisi herkesin kendi için saatlerce uğraşarak yaptığı CFW.. ;)

- - - Eklendi - - -

sağolasın :) ilk mesajını benim konuma attığın için teşekkür ederim ayrıca :D

doctorrr

doctorrr

Üye
valla görsel olarak pek fark yok :D ama performans ve hatasız olması bakımından iyi :) ayrıca bazı modları bilerek eklemedim sistemle fazla oynamaya gerek olmadığını düşünüyorum. benim elimden gelen bu. daha iyisi herkesin kendi için saatlerce uğraşarak yaptığı CFW.. ;)

- - - Eklendi - - -

sağolasın :) ilk mesajını benim konuma attığın için teşekkür ederim ayrıca :D
:kop:

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
linkleri kontrol edebilir misiniz? klasöre erişebiliyor musunuz?? uda dosyası hariç diğer dosyalar tamamlandı

- - - Eklendi - - -

bakan yok mu hiç???

Üst Alt