C6-01 v111.040.1511 Final ( güncelleme 01.11.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
şimddii yeşil avkon2 gömdüm belle fp1 efektleri akabinde fmradio.mif i değiştirdim bu çok melankolik :P: ayriyetten ev ekranı widget düzenlemelerini duvar kağıtlarını kendime göre ayarladım güzel oldu :)

cyber

cyber

Üye
evet bende bi kaç düzenleme yaptım çok güzel oldu :)

u_cosar

u_cosar

Üye
teşekkürler güzel çalışma olmuş bir kaç özelliğini kendimce değiştiriyorum :) umarım kızmazsın :D sadece kendime

doctorrr

doctorrr

Üye
teşekkürler güzel çalışma olmuş bir kaç özelliğini kendimce değiştiriyorum :) umarım kızmazsın :D sadece kendime
abi fontu nasıl değiştiririm sıkıntı oluyor pure font ekliyecemde hangi dosyaları atıyım?

u_cosar

u_cosar

Üye

abi fontu nasıl değiştiririm sıkıntı oluyor pure font ekliyecemde hangi dosyaları atıyım?

evet bende farkettim fontta sıkıntı var daha çözümünü bulmadım bulun arkadaş elbette vardır birazdan çıkar inşallah anlatır bizde faydalanırız. :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
furkitare

furkitare

Üye
Hakan abi sana cfw hakkında iki sorum olacak . Cfw çok güzel , fakat bir öncekinde mesajlarda simge bölümü 4 sayfaydı . Onu nasıl yapabilirim . Birde öncekinde harf modundan sayı moduna geçmek çok hızlıydı . Bekleme süresi çok azdı . O dosyaları nerede bulabilirim ? Lütfen yardımcı ol abi :)

cyber

cyber

Üye
fontu ben değiştirdim nokia cooker ile rofs2 de fonts klasörü var ordan yaptım ben

- - - Eklendi - - -

dolby de ekledim

yasirtaha

yasirtaha

Üye
phoneix teli görmüyor ne yapabilirim
acil cevap

cyber

cyber

Üye
bende bi şey sorsam efekt i nasıl değiştiririz cfw de

telepati75

telepati75

Üye
fontu ben değiştirdim nokia cooker ile rofs2 de fonts klasörü var ordan yaptım ben

- - - Eklendi - - -

dolby de ekledim
kardeş fontta ne gibi sorunlar yaşadın birde bu dolby siterio genişlemeden ne farkı var ve dolby i paylaşırmısın

- - - Eklendi - - -

hakan sorun bende galiba ben x-plore ve noka file browser le c deki sys klosörünü görüyorum fakat içine erişemiyorum ayrıca rompachter yükledim fakat pachtler işaretlenmiyor. Zaten açılışındada c/sys/bin içinde bir dosya eksik diyor. ne yapayım hakan ponex ile yüklerken dead phone işaretleyemiyorum ondan mı acaba

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşım sonunda yükledim bi deniyeyim sonra yorum atıcam amma yordu bu phoneix tanımadı bir türlü telefonu

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar işlemciyi overclok yapma şansımız nedir hehangi bir bilgisi olan varmı

ibrahimşeker

Üye
Telefonumun müzik çaları ''Sistem Hatası'' veriyor. bu CFW yi yüklersem sorun çözülürmü ? yoksa hard format şartmı ?

Eğer hard format şartsa, format atınca tüm programlar gidecek (ovi vs.) formattan sonra bu CFW yi yüklersem giden programlar geri gelirmi ?

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
bakın ne güzel herkes kafasına göre düzenlemeye başlamış. Istediğiniz değişikliği yapıp kullanabilirsiniz tabiki de ;)

- - - Eklendi - - -

valla piyasada bir sürü font dolaşıyor. Ama şu güne kadar kusursuz olanını görmedim. Daily mobile a bak orada editlenmis pure font falan vardı. Ya da font zoomer kullan diğerlerine göre daha sağlıklı

- - - Eklendi - - -

Hakan abi sana cfw hakkında iki sorum olacak . Cfw çok güzel , fakat bir öncekinde mesajlarda simge bölümü 4 sayfaydı . Onu nasıl yapabilirim . Birde öncekinde harf modundan sayı moduna geçmek çok hızlıydı . Bekleme süresi çok azdı . O dosyaları nerede bulabilirim ? Lütfen yardımcı ol abi :)
demis olduğun özellikleri ben ekleyecektim. Fakat belle refresh için uygun olanı şu an mevcut değil. Piyasada dolaşanlar ya sorunlu yada eklediğin zaman telefon hiç açılmıyor. Bu özellikler için biraz bekle çıkınca ekleriz veya sen eklersin

- - - Eklendi - - -

bende bi şey sorsam efekt i nasıl değiştiririz cfw de
core/resource/effects klasöru içerisine istediğini atabilirsin

- - - Eklendi - - -

kardeş fontta ne gibi sorunlar yaşadın birde bu dolby siterio genişlemeden ne farkı var ve dolby i paylaşırmısın

- - - Eklendi - - -

hakan sorun bende galiba ben x-plore ve noka file browser le c deki sys klosörünü görüyorum fakat içine erişemiyorum ayrıca rompachter yükledim fakat pachtler işaretlenmiyor. Zaten açılışındada c/sys/bin içinde bir dosya eksik diyor. ne yapayım hakan ponex ile yüklerken dead phone işaretleyemiyorum ondan mı acaba
rompatcher i değiştir. Sonra içerisinden open4all yamasını aktif et sorunun hallolacak.

- - - Eklendi - - -

arkadaşım sonunda yükledim bi deniyeyim sonra yorum atıcam amma yordu bu phoneix tanımadı bir türlü telefonu

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar işlemciyi overclok yapma şansımız nedir hehangi bir bilgisi olan varmı
overclock yapma olayı falan yok. Nokia dan başkası yaptım derse de inanma. böyle arayışlar içerisine girme boşa zaman kaybı yapmış olursun.

- - - Eklendi - - -

ayrıca phoenix hata veriyor ise bir yerde yanlış yapıyorsun. Hiçbir sorun yok. Bilgisayarının ve programlarının güncel olmasına dikkat et

- - - Eklendi - - -

Telefonumun müzik çaları ''Sistem Hatası'' veriyor. bu CFW yi yüklersem sorun çözülürmü ? yoksa hard format şartmı ?

Eğer hard format şartsa, format atınca tüm programlar gidecek (ovi vs.) formattan sonra bu CFW yi yüklersem giden programlar geri gelirmi ?
hard format at. Sonrasında ister benim yazılımımı ister hiç dokunulmamış bir yazılımı yükle. Sorunun hallolacak

ibrahimşeker

Üye
peki hard format sonrası telefonu Nokia Suite ile güncellesem telefonu ilk aldığım gün ki gibi tüm programlar geri yüklenir mi ?

daha sonra da bu CFW yi kuracam.

u_cosar

u_cosar

Üye
cyber

cyber

Üye

- - - Eklendi - - -

fonttakı tek sorun i sorunu oda font u değiştirecem olacak dolby de iyi birşey ışte :) madness in paylaşmış olduğunu yaptım oldu birde batarya modu falan ekledim efekt değiştirdim tam benlik bi cfw olmuş değiştir düzelt sil :)

ibrahimşeker

Üye
Sorunsuz flashladım. ''Sistem hacklidir'' demişsin ama menüde X-plore falan hiç yok ???

DustoJniK

DustoJniK

Üye
X-Plore dosyasını siz kuracaksınız....

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Sorunsuz flashladım. ''Sistem hacklidir'' demişsin ama menüde X-plore falan hiç yok ???
sistem dosyalarına erişmek istiyorsanız dustojnik arkadaşımızın dediği gibi x-plore'yi ve rompatcher i siz kuracaksınız. Sistem hacklidir demiş olmamın sebebi hiçbir işlem yapmasaniz bile imzasız uygulamaları yükleyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: ibrahimşeker

Üst Alt