abi fontu nasıl değiştiririm sıkıntı oluyor pure font ekliyecemde hangi dosyaları atıyım?teşekkürler güzel çalışma olmuş bir kaç özelliğini kendimce değiştiriyorumumarım kızmazsın
sadece kendime
abi fontu nasıl değiştiririm sıkıntı oluyor pure font ekliyecemde hangi dosyaları atıyım?

kardeş fontta ne gibi sorunlar yaşadın birde bu dolby siterio genişlemeden ne farkı var ve dolby i paylaşırmısınfontu ben değiştirdim nokia cooker ile rofs2 de fonts klasörü var ordan yaptım ben
- - - Eklendi - - -
dolby de ekledim
bakın ne güzel herkes kafasına göre düzenlemeye başlamış. Istediğiniz değişikliği yapıp kullanabilirsiniz tabiki deteşekkürler güzel çalışma olmuş bir kaç özelliğini kendimce değiştiriyorumumarım kızmazsın
sadece kendime
valla piyasada bir sürü font dolaşıyor. Ama şu güne kadar kusursuz olanını görmedim. Daily mobile a bak orada editlenmis pure font falan vardı. Ya da font zoomer kullan diğerlerine göre daha sağlıklı
abi fontu nasıl değiştiririm sıkıntı oluyor pure font ekliyecemde hangi dosyaları atıyım?
demis olduğun özellikleri ben ekleyecektim. Fakat belle refresh için uygun olanı şu an mevcut değil. Piyasada dolaşanlar ya sorunlu yada eklediğin zaman telefon hiç açılmıyor. Bu özellikler için biraz bekle çıkınca ekleriz veya sen eklersinHakan abi sana cfw hakkında iki sorum olacak . Cfw çok güzel , fakat bir öncekinde mesajlarda simge bölümü 4 sayfaydı . Onu nasıl yapabilirim . Birde öncekinde harf modundan sayı moduna geçmek çok hızlıydı . Bekleme süresi çok azdı . O dosyaları nerede bulabilirim ? Lütfen yardımcı ol abi![]()
core/resource/effects klasöru içerisine istediğini atabilirsinbende bi şey sorsam efekt i nasıl değiştiririz cfw de
rompatcher i değiştir. Sonra içerisinden open4all yamasını aktif et sorunun hallolacak.kardeş fontta ne gibi sorunlar yaşadın birde bu dolby siterio genişlemeden ne farkı var ve dolby i paylaşırmısın
- - - Eklendi - - -
hakan sorun bende galiba ben x-plore ve noka file browser le c deki sys klosörünü görüyorum fakat içine erişemiyorum ayrıca rompachter yükledim fakat pachtler işaretlenmiyor. Zaten açılışındada c/sys/bin içinde bir dosya eksik diyor. ne yapayım hakan ponex ile yüklerken dead phone işaretleyemiyorum ondan mı acaba
overclock yapma olayı falan yok. Nokia dan başkası yaptım derse de inanma. böyle arayışlar içerisine girme boşa zaman kaybı yapmış olursun.arkadaşım sonunda yükledim bi deniyeyim sonra yorum atıcam amma yordu bu phoneix tanımadı bir türlü telefonu
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar işlemciyi overclok yapma şansımız nedir hehangi bir bilgisi olan varmı
hard format at. Sonrasında ister benim yazılımımı ister hiç dokunulmamış bir yazılımı yükle. Sorunun hallolacakTelefonumun müzik çaları ''Sistem Hatası'' veriyor. bu CFW yi yüklersem sorun çözülürmü ? yoksa hard format şartmı ?
Eğer hard format şartsa, format atınca tüm programlar gidecek (ovi vs.) formattan sonra bu CFW yi yüklersem giden programlar geri gelirmi ?
oradaki font klasörünü yollayabilir misin?fontu ben değiştirdim nokia cooker ile rofs2 de fonts klasörü var ordan yaptım ben
- - - Eklendi - - -
dolby de ekledim
kardeş fontta ne gibi sorunlar yaşadın birde bu dolby siterio genişlemeden ne farkı var ve dolby i paylaşırmısın
- - - Eklendi - - -
hakan sorun bende galiba ben x-plore ve noka file browser le c deki sys klosörünü görüyorum fakat içine erişemiyorum ayrıca rompachter yükledim fakat pachtler işaretlenmiyor. Zaten açılışındada c/sys/bin içinde bir dosya eksik diyor. ne yapayım hakan ponex ile yüklerken dead phone işaretleyemiyorum ondan mı acaba
madness in paylaşmış olduğunu yaptım oldu birde batarya modu falan ekledim efekt değiştirdim tam benlik bi cfw olmuş değiştir düzelt sil 
X-Plore dosyasını siz kuracaksınız....
sistem dosyalarına erişmek istiyorsanız dustojnik arkadaşımızın dediği gibi x-plore'yi ve rompatcher i siz kuracaksınız. Sistem hacklidir demiş olmamın sebebi hiçbir işlem yapmasaniz bile imzasız uygulamaları yükleyebilirsinizSorunsuz flashladım. ''Sistem hacklidir'' demişsin ama menüde X-plore falan hiç yok ???