hakan_710
Üye
evet ayrı ayrı upload ediyorum fakat bu sefere mahsus tamamını indirin.tüm dosyalarda değişiklik yaptım. gelecek sefere sadece değişen dosyayı indirirsiniz
core rofs2 uda hepsi ayrı ayrı mı![]()
evet ayrı ayrı upload ediyorum fakat bu sefere mahsus tamamını indirin.tüm dosyalarda değişiklik yaptım. gelecek sefere sadece değişen dosyayı indirirsiniz
core rofs2 uda hepsi ayrı ayrı mı![]()
yaklaşık 35 dk sonra hazır. upload bitince görüşmek üzere ..

öyle olmasını isterdim. ama ttnet sağolsun 8mbit pakete 1mb upload hızı veriyor. 15 dk dan uzun sürerson 15Dkka hadi![]()
bu arada sitenin saati 12yi çeyrek geçiyo gösteriyo benim bilgisayarın ki 15çeyrek diyo son 15dkka yazdıksan sonra fark ettim mal oldum hangisi doğruöyle olmasını isterdim. ama ttnet sağolsun 8mbit pakete 1mb upload hızı veriyor. 15 dk dan uzun sürer

core yükleniyor şuan sonrada uda var sırada. yine 35-30 dk kaldı yazıyor en fazla 45dk ya yüklenir heralde. yazılımın tamamını indirin bu sefere mahsushakan işe gidecem yetiştir beni
aynen bendebu arada sitenin saati 12yi çeyrek geçiyo gösteriyo benim bilgisayarın ki 15çeyrek diyo son 15dkka yazdıksan sonra fark ettim mal oldum hangisi doğru![]()

core bitmek üzere. son olarak uda var yaklaşık 70mb boyutundahakan ne kadar kaldı kardeş
bitenlerin linklerini koyabilirmisin biz indirmeye başlasak eğer mümkünsecore bitmek üzere. son olarak uda var yaklaşık 70mb boyutunda
tamam core tamamlansın. uda hariç diğerlerinin linkini vereyim o zmanbitenlerin linklerini koyabilirmisin biz indirmeye başlasak eğer mümkünse
valla görsel olarak pek fark yokGeç olsun da güç olmasın diyorum ve bekliyorumYarın yüklerim muhtemelen ama çok fark var mı eskisiyle merak ettim.
ama performans ve hatasız olması bakımından iyi
ayrıca bazı modları bilerek eklemedim sistemle fazla oynamaya gerek olmadığını düşünüyorum. benim elimden gelen bu. daha iyisi herkesin kendi için saatlerce uğraşarak yaptığı CFW.. sağolasınEline sağlık..
ilk mesajını benim konuma attığın için teşekkür ederim ayrıca 
valla görsel olarak pek fark yokama performans ve hatasız olması bakımından iyi
ayrıca bazı modları bilerek eklemedim sistemle fazla oynamaya gerek olmadığını düşünüyorum. benim elimden gelen bu. daha iyisi herkesin kendi için saatlerce uğraşarak yaptığı CFW..
- - - Eklendi - - -
sağolasınilk mesajını benim konuma attığın için teşekkür ederim ayrıca
![]()