C6-01 v111.040.1511 Final ( güncelleme 01.11.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Hocam peki yeni güncellemede neler olacak.? Ve bu arada 609 a çevirdim. :)
demek ki çevriliyormuş..
eski cfw de bulunan tüm özelliklerin hepsi neredeyse bunda da mevcut (eksik olanlar şuan için sorunlu) artı olarak birkaç fazla özellik ve dil dosyalarında bulunan hatalar, birkaç küçük sistem optimizasyonu falan mevcut. görsellik olarak ise orjinal fw ye yakın. eklediğim özellikleri ve resimleri yarın ekleyeceğim. isteyen arkadaşlar dener, isteyen oynama yapar kullanır. güncelleme olacak mı sürekli diye soranlar olacak kesin. amacım durmadan yeni cfw yapmak yerine hatasız bir cfw yapmak sadece :) umarım açıklayıcı olmuşumdur

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45

bjkmert45

bjkmert45

Üye
demek ki çevriliyormuş..
eski cfw de bulunan tüm özelliklerin hepsi neredeyse bunda da mevcut (eksik olanlar şuan için sorunlu) artı olarak birkaç fazla özellik ve dil dosyalarında bulunan hatalar, birkaç küçük sistem optimizasyonu falan mevcut. görsellik olarak ise orjinal fw ye yakın. eklediğim özellikleri ve resimleri yarın ekleyeceğim. isteyen arkadaşlar dener, isteyen oynama yapar kullanır. güncelleme olacak mı sürekli diye soranlar olacak kesin. amacım durmadan yeni cfw yapmak yerine hatasız bir cfw yapmak sadece :) umarım açıklayıcı olmuşumdur

Hemde oldukça fazla :)

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Bunu bekliyorum şu anda :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Son durum nedir:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ekleyecende pc sıkıntılı neyse yarın bir şekilde hallederim bıktım ev ekranlarını menüleri düzeltmekten yahu bir format gerekiyor bir flaş gerekiyor güncelleme çıkıyor cfw çıkıyor bilmem ne hakim olamıyorum kendime:)

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Ekleyecende pc sıkıntılı neyse yarın bir şekilde hallederim bıktım ev ekranlarını menüleri düzeltmekten yahu bir format gerekiyor bir flaş gerekiyor güncelleme çıkıyor cfw çıkıyor bilmem ne hakim olamıyorum kendime:)

Aynı sorun bende de oluyor yaa :D bütün düzenın oturyor telefon normal ama guncelleme çıkıyor, kurcalıyosun çöküyor. Sil baştan işlemi en sıkıcı olannı :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hakan bu arada şu mobil veri izleyiciyi bir kontrol et istersen 355 mb vardı başlangıcı ayarladım şuan 280 mb falan kaldı pakette ama widgette 318 diyor yani düzgün çalışmıyor sanırsam :hmmm

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
link ilk sayfaya eklendi...

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Ohooooo indirmeye başladım bile :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Hakan bu arada şu mobil veri izleyiciyi bir kontrol et istersen 355 mb vardı başlangıcı ayarladım şuan 280 mb falan kaldı pakette ama widgette 318 diyor yani düzgün çalışmıyor sanırsam :hmmm
mobil veri widgetinin içerisinde gösterilen veri operatörünüzle farklı olabilir diyor. ona yapılabilecek pek birşey yok

- - - Eklendi - - -

Ohooooo indirmeye başladım bile :)
yüklediğinde yorum yaparsın artık :D

bjkmert45

bjkmert45

Üye
yüklediğinde yorum yaparsın artık :D[/QUOTE]

Tabi kii ;) :good:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
mobil veri widgetinin içerisinde gösterilen veri operatörünüzle farklı olabilir diyor. ona yapılabilecek pek birşey yok

evet dostum ama orjinal sürümde senin paylaştığın widgetlerden indirmiştim galiba yanlış hatırlamıyorsam onda sıkıntı yoktu birebir aynı giderdi hatta widgette daha az gösterirdi çünkü mms gelince onuda düşüyordu bunda neden bu kadar fark oldu anlamadım söyleyeyim dedim.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi

evet dostum ama orjinal sürümde senin paylaştığın widgetlerden indirmiştim galiba yanlış hatırlamıyorsam onda sıkıntı yoktu birebir aynı giderdi hatta widgette daha az gösterirdi çünkü mms gelince onuda düşüyordu bunda neden bu kadar fark oldu anlamadım söyleyeyim dedim.
kota sıkıntım olmadığı için hiç dikkat etmedim ama sorun çıkarırsa eğer eski widgetin dll sini ekleriz. deneyip bilgi vermen yeterli

vg_engin

vg_engin

Üye
Teşekkürler emeğine sağlık :)

furkitare

furkitare

Üye
Tema efekti falan değişiyor mu sorun çıkmasın sonra :D dönüşte yok malum

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Tema efekti falan değişiyor mu sorun çıkmasın sonra :D dönüşte yok malum
bu yazdıklarında ciddi misin? dalga mı geçiyorsun? dönüş yok ne alaka?? sen yapamıyorsan suç bizde mi??? ayrıca tema efekti faln değişiyor

furkitare

furkitare

Üye
bu yazdıklarında ciddi misin? dalga mı geçiyorsun? dönüş yok ne alaka?? sen yapamıyorsan suç bizde mi??? ayrıca tema efekti faln değişiyor

c6-01'de downgrade yapılabiliyor muydu , bilmiyordum . Hatamız affola .

doctorrr

doctorrr

Üye
neyse sevindim buna çok teşekürler avkon2.mif eski cfw ndekiyle aynı mı? birde tema efekti orjinal demişsin yani orjinal derken belle fp1 in tema efektinden mi bahsettin?

Üst Alt