C6-01 üzerine 30 TL verip N8 alayım mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Murat.

.Murat.

Üye
Arkadaş kıyağı sanırım yoksa 30 tl veripde o telefonu vermezlerdi

zorbey42

Üye
Bulsam öyle bende alırdım:)
kardeş bende var ihtiyaçtan satılık siyah n8 kutulu garantili ankara ankamall nokia shoptan alınma paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum.takas düşünmüyorum.düşünürsen görüşelim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yok kardeş ben bu saatten sonra n8 ztn almam ama arkadaşa oldugu gbi üstüne 30 tl verip değiştirme imkanım olsa değiştirirdim

zorbey42

Üye
Yok kardeş ben bu saatten sonra n8 ztn almam ama arkadaşa oldugu gbi üstüne 30 tl verip değiştirme imkanım olsa değiştirirdim

çok yanlış düşünüyorsun bence ayrıca söylediğinle dediğin çok tutarsız sanırım sende öylesin.ben bir telefonu almayacaksam hiçbir şekilde almam.bedava verseler bile.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
çok yanlış düşünüyorsun bence ayrıca söylediğinle dediğin çok tutarsız sanırım sende öylesin.ben bir telefonu almayacaksam hiçbir şekilde almam.bedava verseler bile.

kardeşim n8 c6dan üstün bi telefon 30 tl'lik farka değer aldığımda n8 alırdım ona bakarsan ama aralarında 400 tl vardı ;)

candost38tr

candost38tr

Üye
sırf otofokusu ıcın 100 tl bıle verırım.senın ekranın buyukluguyle n8 ın ekranı aynımı elbette farklı olacak

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben ikinci el tel almadım almamda ama tanıdıgım güvendiğim biri olursa 30 tl gbi bi farka değiştirilebilir onun dışında üstüne parada verseler güvenip almam:)

• Beğen
Tepkiler: atakan25
saynesim

saynesim

Üye
bence çin malıdır

atakan25

atakan25

Üye
ben ikinci el telefon kesinlikle almam bir kere aldım pişman oldum az da olsa

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
yeauw

yeauw

Üye
n8 in ekranı clearblack deilmi yani görüntünün c6 ile aynı olması gerekmiyormuydu bence o telin ekran bozuldu garantiden yapıldı düşündüğüm gibi olmuşsa o tel ayda bi bozulur :D arkadaşın c7 telin ekranı bozuldu garanti dışı kaldı sonra tanıdık bi telefoncya verdik yapıldı ekran eskisi gibi parlak deildi ayarlarda parlaklık açılıyor ama benim tel ekran ışığı kısık ken bile ondan parlak :D ve 1 ay sonra yine bozuldu snra yine şimdi teli satcak yani demek istediğim ekranda sorunvarsa alma bide sorunu olmasa nie 30 tl istesinki ?

ggokhan008

Üye
video kalitesi dediğim şu kardeş, aynı videoyu 2 telefonda kıyasladım c6 daha net, n8de video mat ve soluk, görüntü arkasında beyazlık var gibi anlatabildim mi acaba :)

kardes ekran dgismis olabilir sen telefonu iyice incele benden söylemesi...

ultralaz61_55

Üye
kardes ekran dgismis olabilir sen telefonu iyice incele benden söylemesi...

n8 clear black değil diye biliyorum nokianin en iyi ekran kalitesi c6-01 o yüzden ekranları kıyaslamak biraz garip olur ama n8 çok hoş bir telefon

AHMED...

AHMED...

Üye
konuyu açan arkadaş almamış mi daha telefonu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
30 tl fark çok komik bir para..bir iş olabilir bunda..kimse kimseye bu kadar kıyak yapmaz.acele etmeseydin keşke.

sami41

Üye
    Konu Sahibi
n8 in ekranı clearblack deilmi yani görüntünün c6 ile aynı olması gerekmiyormuydu bence o telin ekran bozuldu garantiden yapıldı düşündüğüm gibi olmuşsa o tel ayda bi bozulur :D arkadaşın c7 telin ekranı bozuldu garanti dışı kaldı sonra tanıdık bi telefoncya verdik yapıldı ekran eskisi gibi parlak deildi ayarlarda parlaklık açılıyor ama benim tel ekran ışığı kısık ken bile ondan parlak :D ve 1 ay sonra yine bozuldu snra yine şimdi teli satcak yani demek istediğim ekranda sorunvarsa alma bide sorunu olmasa nie 30 tl istesinki ?

kafam karıştı :S

---------- Eklendi @ 21:09:10 ---------- Yazıldı @ 21:01:51 ----------

arkadaşlar telefonu kardeşim kullanıyodu sonra o xperia arc aldı, üzerine n8 ve 300 tl para verdi. O esnada ben de n8 yerine benim c6 yı versem nasıl olur dedik, telefoncu da 270 tl sayarım dedi ben de c6 yı verdim... 30 tlyi kardeşime verdim durum bu.. Telefon orjinal n8 çin malıyla ayırt edemicek miyim ? (çin malıdır denmiş). Neyse ama telefonun ekranı c6 kadar net ve parlak değil. Aldığm yere sordum ekran büyük olduğu için çözünürlük düşer dedi. Ama fotoğrafları tab ettirince fark görülürmüş.(n8 daha net) videolar biraz soluk oynuyo nokia cluba gidip sorucam en yakın zamanda..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
c6 da amoled ekran var bu yüzden ekran daha net ve parlak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt