kardeş bende var ihtiyaçtan satılık siyah n8 kutulu garantili ankara ankamall nokia shoptan alınma paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum.takas düşünmüyorum.düşünürsen görüşelim.Bulsam öyle bende alırdım![]()
Yok kardeş ben bu saatten sonra n8 ztn almam ama arkadaşa oldugu gbi üstüne 30 tl verip değiştirme imkanım olsa değiştirirdim
çok yanlış düşünüyorsun bence ayrıca söylediğinle dediğin çok tutarsız sanırım sende öylesin.ben bir telefonu almayacaksam hiçbir şekilde almam.bedava verseler bile.
arkadaşın c7 telin ekranı bozuldu garanti dışı kaldı sonra tanıdık bi telefoncya verdik yapıldı ekran eskisi gibi parlak deildi ayarlarda parlaklık açılıyor ama benim tel ekran ışığı kısık ken bile ondan parlak
ve 1 ay sonra yine bozuldu snra yine şimdi teli satcak yani demek istediğim ekranda sorunvarsa alma bide sorunu olmasa nie 30 tl istesinki ?video kalitesi dediğim şu kardeş, aynı videoyu 2 telefonda kıyasladım c6 daha net, n8de video mat ve soluk, görüntü arkasında beyazlık var gibi anlatabildim mi acaba![]()
kardes ekran dgismis olabilir sen telefonu iyice incele benden söylemesi...
n8 clear black değil diye biliyorum nokianin en iyi ekran kalitesi c6-01 o yüzden ekranları kıyaslamak biraz garip olur ama n8 çok hoş bir telefon
en iyi ekran 701 de![]()
ben c6-01 diye biliyorum ama 701 i de bi görmek lazımherkes kendi telefonunu mu mu övmeye başladı neben c6-01 diye biliyorum ama 701 i de bi görmek lazım

herkes kendi telefonunu mu mu övmeye başladı neben c6-01 diye biliyorum ama 701 i de bi görmek lazım
n8 in ekranı clearblack deilmi yani görüntünün c6 ile aynı olması gerekmiyormuydu bence o telin ekran bozuldu garantiden yapıldı düşündüğüm gibi olmuşsa o tel ayda bi bozulurarkadaşın c7 telin ekranı bozuldu garanti dışı kaldı sonra tanıdık bi telefoncya verdik yapıldı ekran eskisi gibi parlak deildi ayarlarda parlaklık açılıyor ama benim tel ekran ışığı kısık ken bile ondan parlak
ve 1 ay sonra yine bozuldu snra yine şimdi teli satcak yani demek istediğim ekranda sorunvarsa alma bide sorunu olmasa nie 30 tl istesinki ?