C6-01 e yokmu biz üvey evlatmıyız gibi yakarışların tamamından kurtulursun

güvenilir birinden bir yerden alıyorsan C6-01 üstüne sadece 30 lira farkla N8 kaçmaz kesinlikle hemen al iki cihaz arasında dağlar var..
1) Dünyanın en iyi ve en sıradışı telefon tasarımlarından biri (N8 tasarımda eşşiz makinelerden)
2) Kamerası bambaşşka bişey
3) 3.2'' ekrandan sonra N8 'i eline aldığında bi özgürlük ve rahatlık hissi geliyor insana .D
4) N8 için pek çok aksesuar üretilmişken bunların yarısını C6-01 e anca ya bulursun ya bulamazsın
5) N8 kutu içeriği tam olması gerektiği gibi dopdolu eksik bişey yok..
6) Bugün yerli yabancı sitelerin neredeyse tamamında CFW denen geliştirilmiş yazılım olayı her zaman ilk önce N8'e çıkar çünkü N8 S3 sisteminin alfa erkeğidirC6-01 e yokmu biz üvey evlatmıyız gibi yakarışların tamamından kurtulursun
7) Bi ortamda N8 i masaya koyduğundaki havanla C6-01 asla bir olmaz
8) N8 kullanmak bir ayrıcalıktır
Sana N8 için 8 bomba sebep sundum daha düşünmezsin heralde
bi oynattığı video kalitesi duşuk geldi onu anlamadım, bi de yeşil kasa o kötü :S Ama alıcam galiba 
oynattığı video kalitesi düşük?valla çok sağol kardeş çok guzel açıklamışsınbi oynattığı video kalitesi duşuk geldi onu anlamadım, bi de yeşil kasa o kötü :S Ama alıcam galiba
![]()

oynattığı video kalitesi düşük?
İkisindede aynı sadece C6-01 de clearblack display var
İkisinin ekranlarını 1-10 arası kıyaslarsak C6-01 10 puan alırsa N8 sekiz puan alır ki oda varsayılan ayarda N8 in ışığını bir kademe açarsın aynı canlılığı elde edersin.. ekranları arasında öyle ahım şahım bir fark yok yani..
Yeşil renge gelirsek o konuda tam bir yorum yapamıcam o senin zevkin![]()

telefonculara güven olmaz telefoncu arkadaşım bi arkadaşımı kazıkladı onlarda arkadaştı bu yüzden daha konuşmuyolar telefoncular kurnaz adamlar çıkarları olmadan iş yapmazlarwardır bi iş bence alma derim...

temizse kaçırma... Keşke imkanm olsa bende bulsam öyle bi şey yüz bile verirdim