c6-01 pil değiştirme daha yüksek kapasiteli

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bu gün bir programla bl5ct nin şarjı 0de 980 mah olduğunu gördüm 1050 değilmiydi bu şarj cihazı manyağı yaptı beni bu tel

muhtemelen pilin tam kapasiteye ulaşamamış

gs_t

Üye
şarş etmekten bezdim araba aküsü alcam yanıma

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Apatay

mcalisir

Üye
daha yüksek kapasiteli bataryalar mevcut ama çoğu yan sanayi mali olduğundan en fazla iki üç aya elveda diyorsunuz... Ama var yani... Benim akılli olmayan telefonum var mesaj müzik arada net derken bir gün gidiyordu yüksek kapasiteli bi batarya buldum beş tl ye üç gün gidiyor sen hesapla

Febris

Febris

Üye
2400 mahlık batarya vardı paylaşmışlardı burada çalısırmı bilmem ama[yorumları okumadım]

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gold batarya c6 01 e uyumlu var.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
varda iş yapıyormu acaba hiç kullanan yokki bu arada resim güzelmiş engin :)

TheMadness

TheMadness

Üye
1200 mah falan için pek artmaz dedim ben.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
varda iş yapıyormu acaba hiç kullanan yokki bu arada resim güzelmiş engin :)

teşekkürler sağolsun gökçen kardeşim seçmistı.batarya konusunda kullanmadım ama hangı alişverıs sitesıydı unuttum c6 01 e uyumlu bl5ct gold batarya 2400 mah lık vardı

MrExpert

MrExpert

Üye

teşekkürler sağolsun gökçen kardeşim seçmistı.batarya konusunda kullanmadım ama hangı alişverıs sitesıydı unuttum c6 01 e uyumlu bl5ct gold batarya 2400 mah lık vardı

Odediğin 2400mah lık bataryanın orjinali ebayda 200$ dan satılıyor..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Odediğin 2400mah lık bataryanın orjinali ebayda 200$ dan satılıyor..
bir tane daha c6-01 alırım o fiyata illa birinin bataryası dolu olur onu kullanırım bi bataryaya o para verilmez:pro:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Gerçekten bi çözüm lazım. Batarya hiç dayanmıyor. Sabah 11de şarjdan çıkarıyorum. saat 12.30da telefonu kapatıp okula veriyoruz. Çıkınca bi batarya bakayım diyorum. %65-70 oluyor. Toplam 30dk falan müzik dinliyorum. Ve msjlaşıyorum.

SilentOne

SilentOne

Üye
bitane site buldum bakın isterseniz

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Arkadaşlar N8 batarya gücü 1200mah e malum kapalı kasa eğer açılabiliyor olsaydı ben yanımda hep bir yedek batarya taşırdım çünkü 1200 bana kesinlikle yetmiyor 3G ile internette çok geziyorum oyun mesaj msn efekt ekran koruyucular falan derken sık kullanımda bataryam en fazla 8-10 saat gidiyor..

Şimdi bana mis gibi türkiyeden alabileceğim güvenli bir site adresi verebilirmisiniz şöyle hakiki 2400mah falan bi batarya olsa N8 tam uyumlu of kebap olur bana valla parası hiç önemli diil N8 im güce doysun bana yeter :D

deadlydesire

deadlydesire

Üye
buyrun 2430 mah :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet bir arkadaş 200 $ demişti:)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
sanırım türkiyede yok :zzz: