henry14fb
Üye
c6-01 modifiyede çıkan sorunlar
mrb ark. c6-01 var ama sorun hiç bitmedi modifiye anlamında
2 gün önce nokiotecadan sertifikamı aldım dün hellooxu yükledim tele ama installserver hiçbi türlü yüklenmedi 3 saate yakın beklettim kendimden emin olmak için
bu günde bare telden olmadı o zaman pc den sertifikalandırırım dedim sing yükledim dosyayı seçtim yavaştan çeviriyo birden umutlanmıştım ki oda ne şöyle bi hata çıktı
certificate file signing failed!
1)make sure your certificate file is correct
2)make sure the password is correct
(ıf everything is valid,check the directory it could have been created)
sitede geçen tüm yolları denedim yine de olmadı bu hatayı aldıkdan sonra hiç bozuntuya vermeden tekrar sign tusuna bastım certificate file signing has been successful! yazdı ahanda oldu dedim telle yükledim yükleme başlamadan sertifika kısıtlaması diye hata verdi
biri bi çare göstersin tel faek atmakdan yorulmaz ben kırmaya çalışmakdan
şimdiden herkezin ilgisi için çok teşekkürler
2 gün önce nokiotecadan sertifikamı aldım dün hellooxu yükledim tele ama installserver hiçbi türlü yüklenmedi 3 saate yakın beklettim kendimden emin olmak için

bu günde bare telden olmadı o zaman pc den sertifikalandırırım dedim sing yükledim dosyayı seçtim yavaştan çeviriyo birden umutlanmıştım ki oda ne şöyle bi hata çıktı
certificate file signing failed!
1)make sure your certificate file is correct
2)make sure the password is correct
(ıf everything is valid,check the directory it could have been created)
sitede geçen tüm yolları denedim yine de olmadı bu hatayı aldıkdan sonra hiç bozuntuya vermeden tekrar sign tusuna bastım certificate file signing has been successful! yazdı ahanda oldu dedim telle yükledim yükleme başlamadan sertifika kısıtlaması diye hata verdi
biri bi çare göstersin tel faek atmakdan yorulmaz ben kırmaya çalışmakdan
şimdiden herkezin ilgisi için çok teşekkürler